Cityn Aamu 26.2.2014

26.02.2014 07:12 - Mikko Honkanen

Mitä maksoi Ollisen ensimmäiset autot?

Honkamikko ja Jete (ent. Jere) Ollinen Cityn Aamussa tänään. Katso Kinaretin terveiset täältä: http://www.radiocity.fi/audiovideo/aamu/10/3423

Ollinen on ennen moottoripyöräharrastustaan ajellut autoilla, joilla ei päässyt kovinkaan pitkälle mutta tarinat ovat kestäneet. Tänään muistelemme kaiholla hänen kahta ensimmäista autoaan: Viva Vauxhallia sekä Simca 1100:sta.

Ladasta ja 80-lätkästäkin on kokemusta.

Radio Cityn South Park -festarit järjestetään 6.6. - 7.6. Tampereella. Tänään julkistetaan esiintyjiä, mutta sinulla on aamulla tilaisuus ratkaista yksi ulkomaisista esiintyjistä ennakkoon. Tarkkaile Radio Cityn Facebookia seitsemän jälkeen, ratkaise mysteeri niin voi olla, että liput festareille ovat sinun jo tänään.

Oletko joskus sanonut tai todennut, että et koskaan sano "silloin kun minä olin nuori"? Ja kuitenkin sanot niin. Niin mekin. Lausetta tulee kuitenkin käytettyä useimmiten kun pelaa.

Tänään ennen yhdeksää kerromme loistavia urheilu-uutisia jalkapallon maailmasta ensimmäisenä. Ole kuulolla kun on päivän faktan aika niin tiedät enemmän.

Tänään on Johnny Cashin syntymäpäivä, Radio City kunnioittaa.

Katso päivän Metal All Stars biisi Facebookista.

Hyvää keskiviikkohuomenta!

 

Kilpailut

Uusimmat