Kuva: Senja Rapila

Mikael Gabriel suhteestaan Lauri Tähkään: "Olemme ihan parhaita frendejä"

26.08.2016 17:15 - Senja Rapila

42-vuotias Tähkä on kuin isoveli 26-vuotiaalle Mikael Gabrielille.

Kuten Lauri Tähkä, 42, on aiemmin kertonut, hänestä ja räppäri Mikael Gabrielista, 26, tuli uuden Vain elämää -tuotantokauden kuvausten ohella hyviä ystäviä. Uudessa Bodom-elokuvassa näyttelevä räppäri kertoo, että Satulinnassa lähentyi muiden artistien kanssa miltei pakosti.

- Kun ollaan kymmenen päivää saman katon alla, eikä päästä mihinkään, kyllä siinä pakostakin alkaa bondaamaan ja jakamaan omia tunteita ja kokemuksia ihmisten kanssa, joilla on samanlaisia kokemuksia. Kun siinä pystyy niin hyvin samaistumaan niihin, siinähän sitä rakkaus tavallaan syttyy niistä ihmisiä kohtaan, että ei hitto, minähän alan jo välittämään tästä ihmisestä, Gabriel kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

- Sitä kautta se tuli. Sitten alettiin tutustua paremmin ja nythän me olemme ihan parhaita frendejä, Gabriel hymyilee, tarkoittaen kommentillaan Tähkää.

Kaksikko on pitänyt yhteyttä myös ohjelman kuvaamisen loputtua. Vaikka aika ei nyt riitä näkemiseen, on Tähkällä ja Gabrielilla apunaan muun muassa puhelinsovellus Snapchat.

- Ollaan kokoajan pidetty yhteyttä. Ei meillä ole hirveästi aikaa nähdä, koska Lauri tekee tällä hetkellä levyä koko ajan. Kyllä minulle päivittäin tulee sieltä snäppiä studiosta, että 'Nonniin, nyt mulla on ihan kohta levy valmis!' ja sitten hän syö jotain jäätelöä samalla, Gabriel nauraa.

- Silleen aloitan päiväni, että katson jotain Laurin lähettämiä snäppejä ja sitten lähetän niitä hänelle takaisin, jossa on jotain 'Mulla on hei ikävä sua, toivottavasti sulla on hauskaa studiolla'. 

Mikael Gabrielin ja Lauri Tähkän tie ystävyyteen nähdään Vain elämää -ohjelman viimeisellä tuotantokaudella. Ohjelma alkaa 16.9. klo 20:00 Nelosella. (kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Mikael Gabriel Bodom-kuvauksista: "Kuin lopputyöni näyttelijäkoulusta"

Kilpailut

Uusimmat