Mikko Kuustonen yllättää - palaa kiertuelavoille lähes 10 vuoden tauon jälkeen

17.10.2016 10:42 - Anna Hopi

Vain elämää -sarjassa hurmannut Mikko Kuustonen lähtee maaliskuussa kiertueelle.

Viihteen moniosaaja Mikko Kuustonen on nähty viime vuosina enemmän TV-töiden parissa kuin musiikin - mikä on kuitenkin ollut tähden henkireikä koko elämän ajan. Kuustosen musiikilliseen lahjakkuuteen on saatu tutustua Vain elämää -sarjan aikana. Nyt mies tekee lähes 10 vuoden tauon jälkeen paluun musiikin pariin ja lähtee maaliskuussa 2017 kiertueelle.

Kuustosen tuotantoon kuuluu lukuisia hittejä, kaksi platinaa ja kuusi kultaa myynyttä albumia. Miehen kovimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet Aurora, Taivas varjele, Kaktusviinaa ja Enkelit lentää sun uniin.

- Biisien tekemiseen ja yhdessä soittamiseen on löytynyt tauon myötä samaa hehkua, joka aikoinaan sytytti alalle. Elämänkokemus puolestaan tuo teksteihin toiset tasot. Ratkaisevinta on kuitenkin kontakti sekä lavalla että yleisön kanssa. Suurimmat musiikilliset innoittajani ovat syventäneet tekemisensä ydintä iän karttuessa. Energia nousee ihmisyydestä ja avain on yksinkertaistamisessa. Spagaatteihin ja pyrotekniikkaan en ajatellut panostaa, Kuustonen kuvailee. 

Mikko Kuustonen kevään 2017 konsertit 

ke 8.3. Järvenpää-talo, Järvenpää

ti 14.3. Tampere-talo, Tampere 

ke 15.3. Sibeliustalo, Lahti 

ti 21.3. Savoy-teatteri, Helsinki 

la 25.3. Logomo, Turku

Lue myös: Mikko Kuustonen, mikä on suomen kielen kaunein sana?

Kilpailut

Uusimmat