Kuva: Jiri Halttunen

Hurrikaanille kaksi pistettä dramaattisesta taistosta

04.12.2014 21:26 - Micke Suopuro

JYP haki jo kauden kolmannen voittonsa Lahdesta. Loppulukemiksi merkittiin voittomaalikilpailun päätteeksi niukat 2-3 (1-0, 1-2, 1-0, 0-0, 0-1). Pelicansin Vili Sopasen loukkaantuminen jatkoajalla jätti ikävän sivumaun muutoin värikkääseen taistoon.

Pelicans sai otteluun makoisan alun, kun se onnistui iskemään vastaan juuri alivoiman kuluttua umpeen. Tommi Paakkolanvaara jakoi ja Michal Repik viimeisteli pelin avausmaalin.

JYPin kokenut osasto nosti ryhmityksen kuitenkin toisessa erässä johtoon. Tuomas Pihlman tasoitti pelin ylivoimalla heti erän alkuun. Pakkopeli toimi myös viiden minuutin kuluttua, kun Mikko Mäenpää tykitti kiekon lahtelaismaaliin.

Päätöserä oli tasaväkinen. Pelicansin onnistui nousta tasoihin puolivälin tienoilla, kun Vili Sopanen onnistui päättämään isäntien pakkopelin onnistuneesti.

Jatkoajalla nähtiin vakava loukkaantuminen, kun maalintekijä Sopanen jouduttiin viemään paareille ulos kaukalosta ja saman tien kohti sairaalahoitoa. Peli keskeytyi useaksi minuutiksi operaation johdosta.

Voittomaalikilpailussa ratkaisun löi lopulta tauluun Antti Jaatinen ja näin JYP nappasi mukaansa kaksi pistettä.

Hurrikaani Hockeyn on äänessä seuraavan kerran heti perjantaina, kun JYP ja Tappara lyövät yhteen Jyväskylässä 18:30. Ennakkotunti lähtee liikkeelle tuttuun tapaan tuntia ennen kiekon putoamista.