Kuva: Jiri Halttunen

Kärpät juhli voittoa turkulaisten kustannuksella

24.02.2015 21:05 - Henri Laukka

Oulun Kärpät otti tiistain liigakierroksella voiton Turun Palloseurasta maalein 2-1. Liigan kärjessä jatkava oululaisjoukkue nosti voittonsa myötä pistesaldonsa 103:een pisteeseen.

Kärpät aloitti ottelun heikonlaisesti. Turkulaiset rankaisivat Kärppiä lepsuilusta ja kotijoukkue siirtyi yhden maalin johtoasemaan ensimmäisessä erässä ajassa 14:10, kun joukkueen puolustaja Steven Seigo laukoi kiekon Tomi Karhusen ohi Teemu Lämsän syötöstä.

Kärpät paransi peliään toisessa erässä ja tasoitti tilanteen ajassa 24:59, kun Sebastian Aho laittoi kiekon TPS-maalia vahtineen Teemu Lassilan ohi Simon Suorannan syötöstä. Ottelun voittomaali nähtiin ajassa 33:56 Esa Pirneksen viedessä Kärpät 2-1 johtoon Adam Masuhrin ja Joonas Donskoin alkutyöstä.

Kärppien seuraava ottelu pelataan torstaina Raumalla Lukkoa vastaan. Ottelu alkaa kello 18.30 ja Radio Cityn kiekkoradio kello 17.30.