Oulun Lippo vahvistuu entisestään

03.10.2014 11:35 - Henri Laukka

Oulun Lippo on julkaissut uusia sopimuksia. Antti Vihtkari ja Ville-Pekka Jokinen liittyvät kauden 2015 kokoonpanoon ja tuovat samalla osaamista ja superpesiskokemusta joukkueeseen. Lippo on tehnyt pitkäjänteistä työtä osoittaakseen, että Oulussa pelataan pesäpalloa nyt ja tulevina vuosina ja se kuuluu ehdottomasti Superpesikseen.

Ville-Pekka ”VP” Jokinen on taitava pesäpalloilija aivan Suomen huipulta. Jokinen edusti vielä viime vuonna Seinäjoen Jymy-Jusseja ja sitä ennen Nurmon Jymyä. Hän on tällä hetkellä Suomen yksi parhaista numerolla kaksi pelaajista.  Hänen erityisiä sisäpelivahvuuksiaan ovat juuri vaihtaminen ja eteneminen. Jokinen on nyt palannut takaisin kotikonnuilleen Ouluun ja haluaa kovasti päästä taistelemaan ja nostamaan yhdessä muiden paluumuuttajien kanssa Oulua Superpesikseen.

Antti "burre" Vihtkari palaa takaisin Lipon paitaan Pattijoella vietetyn vuoden jälkeen. Vihtkari on kovan luokan pelaaja niin sisäpelaajana kuin ulkopelaajanakin. Hän tuo kokemusta niin vaihtopelaamiseen, etenemiseen kuin myös lyöntipuolellekin. Ulkopelissä hänen erityisvahvuuksiaan on, että hän voi pelata mitä paikkaa tahansa. Taitavilla pompuillaan ja vaihtolyönneillään Vihtkari luo tilanteita, jotka varmasti takaavat Ville-Pekka Jokisen ohella kotiuttajille jatkuvia kotiutustilanteita.

Kilpailut

Uusimmat