Oliver julkaisi uuden kappaleen - katso kesän keikkapäivät

27.05.2016 14:59 - Anna Hopi

Oliverin uusi kappale on nimeltään Kysymys saa vastauksen ja se kertoo solisti Jari Väyliön oman elämän kamppailusta ruuhkavuosien keskellä.

Yhtyeen laulaja Jari Väyliö oli jo pitkään halunnut kirjoittaa laulun vanhemmuudesta, sen haasteista ja riemuista. Väyliölle syntyi tammikuussa toinen lapsi, minkä myötä hän sai lopulta sanat oikeaan järjestykseen lauluksi. Uusi single on laulajan mukaan henkilökohtaisin teksti, jonka hän on kirjoittaut.

- Olen 33-vuotias ja voisin väittää eläväni tällä hetkellä aika perinteistä ruuhkavuosien elämää. Viikot täyttyvät kerhoaamuista, leikkikentistä, kiireisistä työpäivistä ja siitä tunteesta, että olen liian vähän kotona. Laulan tässä täysin omasta elämästä ja tämä onkin aivan heittämällä henkilökohtaisin teksti ikinä, Väyliö kertoo laulun tekstin synnystä.

- Vanhemmaksi tuleminen vaikuttaa ehkä eniten parisuhteeseen. Kuinka arki ja sen pyörittäminen vievät voiton kaikelta siltä, joka ennen kuului kahden rakastavaisen arkeen. Yhteiset tv-sarjat, illanvietot ystävien kanssa ja rauhalliset aamut ovat vaihtuneet johonkin tärkeämpään. Johonkin sellaiseen, jota en ikinä vaihtaisi mihinkään muuhun, vaikka sitä välillä kaipaisinkin, Väyliö jatkaa.

Yhtyeen laulaja Jari Väyliö oli jo pitkään halunnut kirjoittaa laulun vanhemmuudesta, sen haasteista ja riemuista. Väyliölle syntyi tammikuussa toinen lapsi, minkä myötä hän sai lopulta sanat oikeaan järjestykseen lauluksi. Uusi single on laulajan mukaan henkilökohtaisin teksti, jonka hän on kirjoittanut. - Olen 33-vuotias ja voisin väittää eläväni tällä hetkellä aika perinteistä ruuhkavuosien elämää. Viikot täyttyvät kerhoaamuista, leikkikentistä, kiireisistä työpäivistä ja siitä tunteesta, että olen liian vähän kotona. Laulan tässä täysin omasta elämästä ja tämä onkin aivan heittämällä henkilökohtaisin teksti ikinä, Väyliö kertoo laulun tekstin synnystä. - Vanhemmaksi tuleminen vaikuttaa ehkä eniten parisuhteeseen. Kuinka arki ja sen pyörittäminen vievät voiton kaikelta siltä, joka ennen kuului kahden rakastavaisen arkeen. Yhteiset tv-sarjat, illanvietot ystävien kanssa ja rauhalliset aamut ovat vaihtuneet johonkin tärkeämpään. Johonkin sellaiseen, jota en ikinä vaihtaisi mihinkään muuhun, vaikka sitä välillä kaipaisinkin, Väyliö jatkaa.

Oliver keikkailee kesällä ympäri Suomea Kysymys saa vastauksen -kesäkiertueella. Katso keikkapäivät alta.

KYSYMYS SAA VASTAUKSEN -KESÄKIERTUE 2016

24.06. Kihniö, Pyhäniemen Juhannus

01.07. Himos, Iskelmäfestivaali

02.07. Joutsa, Joutopäivät, Huttula

08.07. Ruovesi, Noitarock

09.07. Ähtäri, Club B52, Ihan pihalla -pihafestari

10.07. Aitoo, Kirkastusjuhlat

22.07. Tampere, Tammerfest

23.07. Vesanto, Reiskafutiksen MM-kisat

30.07. Hämeenkyrö, Hämyvestarit

06.08. Outokumpu, Kumpurock

12.08. Jalasjärvi, Aukusti

13.08. Laukaa, Satama festival

27.08. Virrat, Killinkoski, Wanhan Tehtaan Venetsialaiset

Lisäykset mahdollisia.

Oliver tullaan näkemään kesällä Iskelmäfestivaaleilla esiintymässä. Yhtyeen Facebook-sivuilla on käynnissä kilpailu, jossa voit voittaa liput festareille.

Katso lisää täältä.

Kilpailut

Uusimmat