Kuva: Mikko Räsänen

Olli Lindholm hurjasti muokatuista kuvista: "Tyttöni kutsui minua Barbien Keniksi"

23.01.2017 14:36 - Anna Hopi

Laulaja Olli Lindholm nähdään Vain elämää -sarjan kuudennella kaudella.

Laulaja Olli Lindholm nähdään uudella Vain elämää -kaudella Espanjassa kuuden muun huippuartistin kanssa. Kuudennella kaudella ovat mukana Lindholmin ohella Nikke Ankara, Laura Voutilainen, Irina, Robin, Petra ja Samu Haber.

- En tiedä tarkkaan edes, minne menemme kuvaamaan. Suunnan tiedän, ja kaunista paikkaa se kaikki on. En sitten tiedä, paljonko siellä Espanjassa ehtii maisemista nauttimaan, olen käsittänyt, että siellä on aina intensiivisiä työpäiviä. Että ehtiikö siellä ajelemaan rantateillä avoautolla? Pohtii Lindholm hymysuin.

- Kokemus on varmasti kaikille hieno, varsinkin kun siellä Espanjassa on valoa ja aurinkoa. Paikka asettaa tekijöillekin varmasti haasteita. Laukku on jo pakattu ja on kolme tuntia vielä, niin sitten lähden reissuun.

Hän myöntää, että edessä oleva matka kipristää vatsan pohjassa - mukavasti.

- Aluksi jännitti paljonkin, mutta olen tässä valmistautunut tekemällä arkisia kotiaskareita. Jännitys meni ohi. Tein pitkän puhelun Lenni-Kalle Taipaleen kanssa ja juttelin vire-asioista ja sain rohkaisua niihin juttuihin, joissa olen vähän epävarma tuollaisissa tilanteissa.

"Tyttöni on makutuomarini"

Olli Lindholm ja muut ohjelmassa esiintyvät artistit kuvattiin promokuviin, jotka nousivat tänään viihdeotsikoihin. Syy oli se, että kuvanmuokkausta on harjoitettu otoksissa tavallista reippaammalla kädellä.

Varsinkin Lindholmin otokset herättivät hilpeyttä ja häntä vertailtiin sosiaalisessa mediassa jo nuoreen Heikki Paasoseen. Millaisia ajatuksia konkarilla on asiasta?

- En ole nähnyt tällaisia otsikoita, mutta toki olen nämä kuvat nähnyt, originellit ja käsitellyt. Tyttäreni on mun makutuomarini ja hän sanoi minua kuvissa Barbien Keniksi. Minua nauratti ihan helkkariksi, hekottaa Lindholm.

- Ei siinä ihan hirveästi tarvitse suurennuslasia käyttää, että näkee sen muokkauksen, mutta se on heidän tapansa mainostaa sarjaa. Minulla ei ole mitään sitä vastaan.

Katso alta ero Lindholmin tuoreista promokuvista ja vertaa sitä aikaisemmin otettuun kasvokuvaan.

(kuva: Nelonen)

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Yö erotti kitaristin ja basistin - näin Olli Lindholm kommentoi

Kilpailut

Uusimmat