Olli Lindholm uudesta The Voice of Finland -kaudesta: "Anna Puulla hyvä vaikutus"

11.02.2017 10:00 - Anna Hopi

Laulaja Lindholmin mukaan ohjelmassa nähdään kiinnostavia persoonallisuuksia.

Tähtivalmentajana usealla kaudella nähty Olli Lindholm lupaa, että tälläkin The Voice of Finland -kaudella tullaan näkemään unohtumattomia vetoja.

- Battlet ja Knock Outit on jo tehty ja liveä odotellessa. Siellä on monta haastavaa, hienoa tyyppiä mukana. Varsinkin jo TV:ssä nähty Saija Aarnisto Kokkolasta, jonka kanssa sain tanssia. Hänen videotaan on katsottu 23 000 sosiaalisessa mediassa. Partamies A-J Keskinen on hieno persoona. On hieno osa kokonaispakettia, että ohjelmasta löytyy hienoja persoonia.

- Olen tyytyväinen omaan tiimiin, hyviä esityksiä tulee koko ajan. Jännitystä saadaan lisää, kun ohjelmassa voi kaapata itselleen valmennettavia, niin pian nähdään, että kuka siellä oikeen kaappailee... vihjaa mies.

The Voice of Finland -ohjelman tämän kauden kiinnostavin asia on Lindholmin mukaan kokonaispaketti.

- Ohjelma on hienosti tehty. Anna Puu on tuonut ohjelmaan uuden ulospäinsuuntautuvan efektin, mikä on ollut tervettä ja freesiä. Laulajien tarinat ja tukijoukot tekevät silti ohjelman. Ohjelman tekijätiimi on kehittynyt vuosien varrella ja osaa kertoa laulajien tarinat koskettavasti.

Lue myös: TVOF-tähtivalmentaja Michael Monroe: "Tarja Turunen oli vaikeasti paikattavissa"

Kilpailut

Uusimmat