Olli Lindholm Yön uudesta singlestä: "Yksi urani vahvimmista teksteistä"

06.05.2016 12:28 - Anna Hopi

Erakko-kappale on Jussi Hakulisen käsialaa.

Yö-yhtye uudisti tekijäkaartiaan ja tuottajan paikalle astui dynaaminen studiovelho Jimmy Westerlund. Hänen sävellyksensä Minne tuulet vie nosti yhtyeen jälleen radiosoittolistojen kärkipäähän, jossa kappale viihtyi vielä puolen vuodenkin jälkeen julkaisustaan. Biisin video kuvattiin Espanjassa ja kyseistä kappaletta on voinut radioiden lisäksi kuulla bändin keväisen keikkatauon aikana livenä ainoastaan gaaloissa ja TV-esiintymisissä.

Seuraava sinkkujulkaisu 20.5. julkaistavalta 21. studioalbumilta Puolet taivaasta - puolet helvetistä on Jussi Hakulisen riipaiseva Erakko-kappale. Vahvana tekstittäjänä ja virtuoosimaisena säveltäjänä tunnettu taiteilija on Yön lukuisten menestyskappaleiden kuten Joutsenlaulu, Likaiset Legendat, Kuorotyttö, Särkynyt enkeli, Kiitos ja kunnia, Tie sydämeeni, Parrasvalot ja Rakkaus on lumivalkoinen takana. 

Pitkän yhteisen taipaleen Hakulisen kanssa kulkenut Olli Lindholm kommentoi biisiä.

- Erakko on Jussi Hakulisen hieno ja synkkä teos. Varsinkin tekstissä huomaa hänen kykynsä tehdä kipeitä aiheita laulettavaksi. Jimmyn hieno tuotanto korostaa kappaleen suuruutta. Ei siis ole ihme, että juuri Erakko on seuraava singlemme. Olli toteaa 

- Erakko on yksi urani vahvimmista teksteistä, mitä olen laulanut. Uskon, että kappale tuo yleisölle mieleen sen 'vanhan Hakulisen’ ja mielestäni ihan aiheesta!, Lindholm jatkaa.

Bändi viettää tänä vuonna 35-vuotisjuhlavuottaan ja esiintyy uransa mittavimmassa konsertissa Espoon Metro Areenalla lauantaina 10.12.2016. Kiertueen muut konsertit julkistetaan lähiaikoina. 

Kilpailut

Uusimmat