Kuva: AOP

Tärkeät kolme pistettä HIFK:lle Lahdesta

27.02.2015 20:36 - Pasi Purmonen

HIFK matkasi tiistaisen löylytyksen jälkeen Lahteen ja kohtasi Pelicansin

Pelicans pääsee ottelun alussa kokeilemaan ylivoimaa, kun Micke Åsten lähtee istumaan laitataklauksesta. HIFK pelaa kuitenkin hyvää alivoimaa, eikä maaleja synny. Edarijengin ensimmäinen ylivoima alkaa ajassa 10:38. IFK:n ylivoima on aivan erilaista kuin tiistaisessa Ilvespelissä, ja Nikolai Goldobin laukoo avausmaalin ylivoimalla vieden IFK:n 0-1 johtoon ajassa 11:53. Näissä lukemissa mennään myös toiseen erään.

HIFK:n peli näyttää erittäin hyvältä. Kiekko liikkuu, ja ajassa 27:55 Corey Elkins vie vieraat 0-2 johtoon. Pelicans ei kuitenkaan lannistu, ja heti perään Juhani Tyrväinen lyö kiekon ohi Kevin Lankisen ja kaventaa pelin ajassa 29:35. Puoli minuuttia myöhemmin Pelicans pääsee myös pelaamaan ylivoimaa. HIFK saa ylivoiman tapettua, ja pääsee vastineeksi pelaamaan itse ylivoimaa. Tämäkin erikoistilanne jää tuloksettomaksi, ja kolmas erä alkaa HIFK:n johdossa 1-2.

IFK painostaa heti kolmannen erän alussa, ja Corey Elkins paukuttaa edarijengin 1-3 johtoon ajassa 42:51. Pelicans saa aikaiseksi pientä painetta IFK päätyyn, mutta Kevin Lankinen tekee maalilla hyvää työtä.Pelicans ottaa maalivahdin pois, mutta ei saa maalia aikaiseksi ja HIFK ottaa elintärkeät kolme pistettä.

HIFK pelaa seuraavan kerran huomenna lauantaina 29.2 kun edarijengiä vastaan luistelee TPS. Ennakkolähetys klo 16:00 ja selostus suorana klo 17:00 Radio Cityllä Helsingissä taajuudella 99,4MHz tai netissä www.radiocity.fi.