Kuva: Mikko Räsänen

Paula Koivuniemen ja Jari Sillanpään ensikohtaaminen keikkalavalla: "Yleisö huusi suoraa huutoa"

28.10.2016 13:52 - Anna Hopi

Koivuniemi arvostaa kollegansa heittäytymiskykyä.

Laulaja Paula Koivuniemen tuoreella Duetot-levyllä on yhteiskappale Jari Sillanpään kanssa. Entiselle rakastetulle -kappaleeseen parivaljakko on voinut ladata muistoja menneistä suhteistaan. Koivuniemi paljasti Iskelmän haastattelussa ensikohtaamisen Siltsun kanssa, joka on ikimuistoinen.

- Jari oli silloin valittu tangokuninkaaksi ja minulla oli iso konsertti Espoon Kulttuurikeskuksessa. Tarvitsin mieslaulajaa konserttiin ja soitin Jarille. Hän tuli yllättäen paikalle, kertoo Koivuniemi.

- Sanoin yleisölle, että joku rapistelee ovella, ja sitten Sillanpää tulee paikalle. Arvaa miten yleisö reagoi. He huusivat varmaan kolme minuuttia suoraa huutoa. Oli upea veto Jarilta, kun hän lähti tällä tavalla yllättämään kansaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

"Jari on kunnon taiteilija"

Sillanpään ainutlaatuisuus tulee esille siinä, miten hän on samalla ulospäinsuuntautunut ja todella herkkä persoona.

- Meillä on hauska ystävyys. On hauska tavata häntä. En ole hänen kanssa niin paljon tekemisissä kuin kollegani Katri Helena, heillähän oli upea yhteiskonsertti. Kun laulettiin tällä levyllä, niin näin hänessä paljon herkkyyttä, sanoo nainen.

- Jari heittäytyy aina ihmisten kanssa. Kun lähdetään tekemään jotain herkempää. Hän on todella herkkä. Sellainen on kunnon taiteilija. Arvostan todella suuresti.

Lue myös: Paula Koivuniemi, 69, ei juo alkoholia humalahakuisesti: 'Lasi shampanjaa riittää'

Lue myös: 70 vuotta täyttävä Paula Koivuniemi: "Surullista miten nopeasti elämä menee"

Lue myös: Paula Koivuniemi ruotii miehet uransa varrelta - mukana duettoalbumilla!

Kilpailut

Uusimmat