Kuva: AOP

Pepe Willberg ja hittituottaja lopettavat yhteistyön - mitä tapahtuu suosiolle?

14.06.2016 11:15 - Anna Hopi

Muusikko Pepe Willberg työstää uutta levyä parhaillaan pienen tiimin kanssa.

Tänään ilmestyi Pepe Willbergin ensisingle Sua aika parantaa, jonka mies esittää ensimmäistä kertaa juhannuspäivänä Helsingissä Hernesaaren rannassa.

- Kappaleessa on 60-lukaista melodiaa ja kun sen kuulee, tulee hyvä fiilis. Sua aika parantaa biisi kertoo kahden ihmisen suhteesta, jota ei ole koskaan syntynyt, mutta joka on ollut vuosia orastavana. Kappaleessa koetaan henkilöiden toinen kohtaaminen, jossa todetaan, että tämä voisi vieläkin toimia, kertoo Willberg Iskelmän haastattelussa.

Willbergin edellinen levy Pepe & Saimaa tehtiin yhteistyössä tuottaja Matti Mikkolan kanssa. Enää kaksikko ei tee yhteistyötä, koska molemmat ovat uppoutuneet omiin projekteihinsa.

- Matti Mikkola häärää nyt Saimaa-projektiaan Suomen kesässä. Ei meillä ole mitään tekemistä toistemme kanssa tällä hetkellä, toteaa mies.

- Siihen liittyy sellaistakin ajatusta, että aletaanko hieromaan samaa pullaa uuteen muotoon levyn muodossa. Se ei välttämättä ole se oikea ratkaisu - jäädä paikoilleen. Jatkumoa edustaa Johanna Vuoksenmaa, joka teki myös Saimaa-levylle kaksi biisiä ja hän teki myös Sua aika parantaa -kappaleen tekstin.

"En halua laulaa itse tekemiäni kappaleita"

Moni artisti kokee tärkeäksi tehdä omia kappaleita uransa varrella. Tämä ei kiinnosta Willbergia pätkääkään.

- En ole pariinkymmeneen vuoteen tehnyt omia kappaleita. Tykkään enemmän laulaa muiden tekemisiä biisejä. Sen takia olen tälle alalle ajautunut, että pidän hyvästä musiikista, kommentoi Pepe Willberg.

- Jos alan sovittamaan ja laulamaan omaa sävellystä, niin se tuntuu todella tylsältä. Kun kaikki on niin kovin tuttua. Onhan se varmaan kirjailijallakin niin, että kun teet monta kirjaa, samat maneerit alkavat toistua.

Kuuntele alta Sua aika parantaa -kappale.

Kilpailut

Uusimmat