Petetyksi tullut Janna: "Kenenkään ei pitäisi joutua käsittelemään vaikeita asioita yksin"

12.10.2016 10:18 - Anna Hopi

Uudella kappaleella Anna mä puhallan Janna haluaa levittää lohtua ympärilleen ihmisille, jotka ovat kokeneet hänen laillaan kovia.

Laulaja Janna on ollut viimeisten parin vuoden ajan pyörityksessä ja media huomion keskiössä. Naisen laulu-ura nousi debyyttilevyn Janna kautta, ja singlet Sä et ole hullu ja Läpinäkyvä nousivat radiohiteiksi.

Yksityiselämässä ovat puhaltaneet myöskin myrskyisät tuulet. Tämän vuoden helmikuusssa Janna haki avioeroa räppäri Junosta vain puoli vuotta parin häiden jälkeen. Syy eroon oli se, että tuore aviomies oli ollut häiden jälkeen uskoton parin suhteessa ja petti Jannaa kohukaunotar Cheyenne Järvisen kanssa.

Jannan uusi single Anna mä puhallan on tehty lohduttamaan. Artistin mukaan lähtökohtana sanoituksessa oli ajatus kannustaa että vaikeistakin ajoista selviää, antaa tukea ja lohtua kun elämä koettelee. Jokaisella meillä tulee hetkiä kun tuntuu, että on vaan purtava hampaat yhteen ja pärjättävä omillaan. Silloin ei aina huomaa että lähellä onkin joku joka voi ”puhaltaa ehjäksi”.

- Kenenkään ei pitäis joutua käsittelemään vaikeita asioita yksin, tuntea ettei ketään ole lähellä tukemassa. Apua ja tukea voi olla ihan lähellä kun uskaltaa avaa silmänsä ja ottaa sitä vastaan, sanoo Janna.

Janna on tehnyt biisin yhdessä Jurekin ja Maija Vilkkumaan kanssa ja tuotannosta vastaa Jurek yhdessä Henri MGI Lanzin kanssa. Sinkkuun valmistuu myös Aku Louhimiehen ohjaama video.

- Oon todella innoissani videon kuvaamisesta Akun johdolla! Jännä nähdä miten biisin viesti ja videoidis kohtaavat. Minut nähdään ympäristössä jossa minua ei yleensä näe, vinkkaa laulajatar.

Lue myös: Janna Hurmerinta jätti avioerohakemuksen!

Lue myös: Yrittikö Janna viestiä jo aiemmin parin erosta? Katso hämmentävä kuva

Lue myös: Riisuttu: Janna kääntää masennuksen tunteet voimavarakseen

Kilpailut

Uusimmat