Hevimesta on Oulun Paras Baari 2015

09.03.2015 12:06 - Henri Laukka

Ravintolapäällikkö Teijo Holmströmin mukaan Hevimestan menestymisen takana ovat paitsi tyytyväiset kanta-asiakkaat niin myös osaava ja persoonallinen henkilökunta.

Oulun Hevimesta valikoitui jo toista vuotta peräkkäin kaupungin parhaaksi baariksi Radio Cityn ja RAY:n järjestämässä äänestyksessä. Ravintolapäällikkö Teijo Holmström kertoo ravintolan vahvuuksia olevan tyytyväinen asiakaskunta ja erinomainen henkilökunta.

-Meillä on persoonallinen henkilökunta jotka ovat motivoituneita työhönsä ja haluavat palvella asiakkaita hyvin.

Hevimesta muutti lähes kaksi vuotta sitten Torikadulta Asemakadulle. Holmström kertoo, että asiakkaat ovat löytäneet paikan hyvin myös vähän syrjemmältä.

-Jo lähtötilanteessa yllätti, että paikka löydettii näinkin hyvin täältä niin sanotusti laitakaupungilta. Asiakkailta tulee tänäkin päivänä palautetta, että tilat uudet toimivat loistavasti ja ovat monipuoliset.

Hevimesta ei lähde Holmströmin mukaan tekemään tulevaisuudessa toimintatavoissaan mitään suurempia muutoksia.

-Livepuolella laajennetaan tarjontaa. Meillä on tässä 400 asiakaspaikkaa ja ollaan tällä hetkellä keskustan suurin rock klubi. Keikkoja järjestetään puolessa vuodessa 60:stä jopa 120:een. Rockia tarjotaan genren laidasta toiseen. Yritetään löytää jokaiselle aina jotain tarjontaa.

Ensi vuoden äänestyksessä Hevimestan tavoitteet ovat korkealla.

-Tarkoitus on, että pysytään vähintäänkin siellä top 3:ssa.

Kilpailut

Uusimmat