Kuva: AOP

Rakkaussuhde sai Jari Sillanpään kukoistamaan - Siim-rakas: "Parannan Jarin sielun haavoja"

12.08.2016 10:20 - Anna Hopi

Laulaja Jari Sillanpää on seurustellut virolaisen Siimin kanssa 1,5 vuotta.

Mari Koppisen kirjoittamassa Paljaana-elämäkerrassa suomalaisten rakastama iskelmälaulaja Jari Sillanpää kertoo suhteestaan, joka löytyi sattuman kautta netistä. Siltsu on käyttänyt pitkään internetin deittisivustoja uusien seuralaisten löytämiseen. Siim, 28, löytyi homoille ja biseksuaaleille tarkoitetulta treffisivustolta.

Pari tapasi Espanjassa ja ensitapaamisen jälkeen suhde eteni nopeasti. Sillanpää matkusti pian kahden maan väliä. Marraskuussa 2015 Siim muutti Helsinkiin Sillanpään luo. Siimiä on siitä lähtien nähty mukana Jarin keikoilla ja hänellä on myös oma lukunsa kirjassa.

Siinä kerrotaan, että suhde on ensimmäistä kertaa rauhoittanut Jarin levottomuuden ja tuonut sisäistä tyyneyttä. Siim itse näkee, että hän voi auttaa Sillanpään haavoja parantumaan.

"Jarilla on sielussaan haavoja, mutta minä voin parantaa ne rauhallisuudellani sekä kuuntelemalla häntä ja vain olemalla siinä hänen tukenaan", sanoo Siim elämäkerran sivuilla.

Paljaana-teoksen julkistamistilaisuudessa Siltsu kertoi toimittajille, miten suhde virolaiseen jakselee.

- Hyvin (se) voi. Lähtökohtaisesti meillä oli erilainen suhtautuminen, sanotaan, että lähtökohta on avoimempi, paljasti mies.

- Olen ajatellut, että hello, olen viisikymppinen, minulla on varaa kertoa omasta elämästä, SIllanpää totesi.

Kilpailut

Uusimmat