Kuva: AOP

Saara Aallon ylistykselle ei tullut loppua: "Tämä oli parasta koko iltana" - katso koko esitys

23.10.2016 11:18 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto hurmasi tuomariston musikaaliesityksellään.

Saara Aalto on selvittänyt tiensä Ison-Britannian X Factor -kilpailun kymmenen parhaan joukkoon. Eilisessä lähetyksessä kilpailijat tulkitsivat kappaleita diivateemalla. Saara Aalto sukelsi rakastamaansa musikaalien maailmaan tulkitsemalla alunperin Betty Huttonin laulaman, mutta suurelle yleisölle Björkin tunnetuksi tekemän kappaleen It's Oh So Quiet.

Aallon energinen esitys oli kuin suoraan Broadway-musikaalista, ja tuomaristo oli täysin myyty. Kaikki neljä tuomaria taputtivat esityksen jälkeen seisaaltaan.

- Saara, mitä juuri tapahtui? Mahtavaa. Olet upea. Olen iloinen, että olet erilainen kuin muut, koska erilaisuus on hyvästä. Tämä oli parasta koko iltana, Louis Walsh ylisti.

- Tätä me olemme sinulta odottaneet. Olet hiukan hullu, mutta rakastamme hulluutta! Tämä oli kuin olisimme olleet konsertissasi, Simon Cowell puolestaan kehui.

"Elämäni paras ilta"

Aallon mentori Sharon Osbourne kutsui esitystä upeaksi. Itse Aalto jakoi Twitterissä videon, jossa hän innostuneena tunnelmoi lavan takana. Videon pääset katsomaan tästä.

- Tämä oli varmaankin elämäni paras ilta! Olen unelmoinut tällaisista esiintymisasuista 15 vuotta, ja nyt pääsen pitämään tällaisia ja pitämään hauskaa lavalla, Aalto riemuitsi.

Aallon kohtalo ratkeaa tämän illan tuloslähetyksessä. Aiempina kahtena viikkona Aalto on ollut kahden vähiten ääniä saaneen joukossa.

Katso ylistetty It's Oh So Quiet -esitys alta:

Lue myös: Antti Holma: "Minua ärsyttää se miten Saara Aallosta puhutaan"

Lähde: Digital Spy

Kilpailut

Uusimmat