Kuva: Senja Rapila

Saara Aalto avautuu yhteistyöstä brittiläisen laulajatähden kanssa: "Meillä synkkasi sikahyvin"

05.02.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Saara Aalto vietti kaksi päivää studiossa yhdessä laulajatähti Sophie Ellis-Bextorin kanssa.

Isossa-Britanniassa asuva Saara Aalto tuli pikavisiitille Suomeen eilen lauantaina järjestetyn Emma Gaalan vuoksi. Upean X Factor -kilpailutaipaleen jälkeen Aalto on pysynyt kiireisenä. Nainen kertoi Emma Gaalan punaisella matolla Voice.fi:lle, että hän on luonut uutta musiikkia studiossa ahkerasti.

- Biisejä on syntynyt ihan hirveä määrä. Olisiko niitä 10-15 syntynyt, Aalto kertoi.

Aalto vietti aiemmin tällä viikolla kaksi päivää studiossa yhdessä brittiläisen supertähden Sophie Ellis-Bextorin kanssa. Bextor on laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan erityisesti vuoden 2001 jättihitistä Murder on the Dance Floor.

- Sophie on aivan ihana tyyppi. Meillä synkkasi ihan sikahyvin. Ehdimme tehdä vain yhden biisin. Olimme molemmat sitä mieltä, että meidän pitäisi päästä uudestaan tekemään yhdessä biisejä, Aalto kertoo.

Ellis-Bextor jakoi Instagram-tilillään kuvan, jossa hän oli yhdessä Aallon ja tuottaja Dimitri Tikovoin kanssa. Tikovoi on tuottanut kappaleita muun muassa Placebolle ja Charli XCX:lle.

Aalto kuvailee Ellis-Bextorin kanssa tehtyä kappaletta tunteikkaaksi ja voimaannuttavaksi. Vielä ei ole varmuutta, onko juuri tuo kappale Aallon ensimmäinen X Factorin jälkeinen singlebiisi. Aalto haluaisi julkaista singlen ennen hänen Hartwall Areenan -keikkaa, joka on 15. huhtikuuta.

- Toivottavasti löydämme sen the biisin ennen sitä. Meillä on monta hyvää vaihtoehtoa.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Saara Aalto hehkui värikkäässä asussa Emma Gaalassa - katso kuvat

Lue myös: Saara Aalto räjäytti pankin ensimmäisellä brittikeikallaan - katso upeat kuvat ja video

Kilpailut

Uusimmat