Kuva: AOP

Saara Aalto otti kantaa kohuun: "Menestys ei ole sitä, mitä yhteiskunta väittää sen olevan"

30.08.2016 07:45 - Reija Saarinen

Saara Aalto pääsi jatkoon Britannian X Factor -ohjelmassa.

Suomalaislaulaja Saara Aalto on ollut puheenaiheena muutaman päivän ajan. Syynä on lahjakkaan laulajattaren esiintyminen Britannian X Factor -ohjelmassa, jossa hän meni kirkkaasti jatkoon.

Muun muassa Brittiläinen Daily Mail kiinnostui laulajan taustoista ja kaivoi esiin tietoja Saaran taustasta. Puheenaiheeksi nousi muun muassa, se tiesivätkö tuomarit Saaran aiemmasta menestyksestä? Aiheesta voit lukea lisää täältä.

Myös Aalto itse otti kantaa kohuun omalla Facebook-sivullaan. Kirjoituksessaan hän muun muassa pohtii sitä, mitä menestys todella on.

"Tosi moni toimittaja on ottanut puheeksi sen "kun et ole niin menestynyt Suomessa/et ole vielä breikannut Suomessa" Jotenkin tulee aika surullisen haikea olo siitä, miten meidän yhteiskunta määrittelee tuollaisia asioita. Mitä tarkoittaa menestys? Onko se vain sitä että olet listojen kärjessä ja isolla levy-yhtiöllä, esiinnyt just tietyillä musafestareilla ja sua hypetetään somessa? Kun mulla ei ole noita, niin mun pitäis kokea olevani jotenkin vähäpätöinen ja epäonnistunut artisti?", Saara kirjoittaa.

"Mun ura ei ole ollut kiinni siitä, onko mulla hittiä radiossa just sillä hetkellä. Mun ura on luotu hitaasti, kovalla työllä, omalla rahalla, ja kaikki mun haasteet/kisat/toiseksi jäämiset ovat vieneet sitä just oikeaan suuntaan, ja mä oon hiton ylpeä, että oon tehnyt kaiken itse (maailman kannustavimpien fanien ja ystävien avulla)!! <3 JA AINA VOI KASVAA LISÄÄ! Siksi X factor"

Saara myös muistuttaa, että menestys ei ole sitä, mitä yhteiskunta väittää sen olevan.

"SÄ VOIT OLLA MENESTYNYT JUST SUN OMALLA TAVALLA! Kunhan oot onnellinen."

Pääset lukemaan kirjoituksen kokonaisuudessaan täältä.

Lue myös: Laulajakaunotar Saara Aalto: "Haluan lapsen tyttöystäväni kanssa"

Kilpailut

Uusimmat