Kuva: liiga

Ilves murskasi Sportin

15.11.2014 08:46 - Frans Metsälä

Ilves voitti perjantai-illan maaili-iloittelussa Sportin peräti 6 – 1 -lukemin. Tupsukorvien tehokkaimmat pelaajat olivat saldon 1+2 keränneet Aleksi Mustonen ja Vojtech Polak.

Liigassa pelattiin perjantaina kolmen ottelun kierros. Ilves murskasi Liiga-tulokas Sportin Hakametsässä maalein 6 – 1. Teemu Rautiainen (1+1) vei tupsukorvat johtoon avauserässä Roope Hintzin (1+1) ja Antti Tyrväisen esityöstä. Hintz (kuvassa) laukoi Ilveksen toisen ja ottelun voittomaalin Rautiaisen ja Aleksi Mustosen (1+2) alustuksesta. Vojtech Polak (1+2) laukoi toisessa erässä Ilveksen kolmannen osuman ylivoimalla Sami Sandellin (0+2) ja Tommi Kivistön kerätessä syöttöpisteet. Damien Fleury rikkoi Sportin kuparisen vielä toisessa erässä ylivoimalla.

Mustonen laukoi tupsukorvien neljännen osuman päätöserän alussa Tommi Välimaan ja Jiri Veistolan alustuksesta. Saku Salmela lämäsi Ilveksen viidennen osuman ylivoimalla Sandellin ja Polakin tarjoilusta. Tapio Laakso laukoi ottelun 6 – 1 loppulukemat Mustosen ja Polakin esityöstä tupsukorvien pelatessa kahden miehen ylivoimalla. Joonas Korpisalo torjui Ilves-maalilla 20 laukausta. Hannu Toivonen ja Ville Hostikka torjuivat vaasalaisten maalilla yhteensä 32 laukausta.

Voitto oli Ilvekselle neljäs peräkkäinen. Ilves kohtaa lauantaina Tapparan Hakametsässä alkaen kello 17 pelattavassa Tampereen kauden kolmannessa paikalliskamppailussa.