Kuva: AOP

Sarjajumbo vastassa playoff-taistelussa

03.03.2015 14:45 - Pasi Purmonen

Helsingin IFK matkustaa lauantaisen TPS voiton jälkeen tänään Vaasaan, jossa vastassa on sarjataulukossa viimeisenä majaileva Sport.

Viikon loma vai säälipleijarit? Tämä kysymys on ollut IFK fanien, ja varmasti myös joukkueen mielessä viimeaikoina. IFK on tippunut sarjataulukossa kahdeksanneksi, kuuden sakin ulkopuolelle ja jos runkosarja loppuisi nyt, tietäisi se säälipleijareita. Matka kuuden joukkoon ei ole kuitenkaan pitkä tai mahdoton. Kuudentena oleva KalPa on vain pisteen päässä, eikä viidentenä olevaan Lukkoonkaan ole eroa kuin kolme pistettä. Lauantaina edarijengi kaatoi TPS:än, mutta vasta jatkoajalla. Yksi piste jäi saamatta, ja sillä pisteellä oltaisiin tasatilanteessa KalPan kanssa.

Mutta tänään on täydet kolme pistettä aivan mahdollista saavuttaa. Vastassa on Vaasan Sport, jonka IFK on voittanut jokaisessa aikaisemmassa kohtaamisessa tällä kaudella. Tänään pelattava ottelu on viides kohtaaminen. Pieniä muutoksia nähdään kokoonpanossa. Joonas Rask, Micke-Max Åsten ja Hannu Pikkarainen palaa pelaavaan kokoonpanoon mukaan. Maalissa on tänään Kevin Lankinen.

Ottelun selostus suorana klo 18:30 ja ennakkotunnelmia jo klo 17:30 Radio Cityllä Helsingissä taajuudella 99,4MHz tai netissä www.radiocity.fi.

Kilpailut

Uusimmat