Kuva: Liiga

Matias Sointu palaa Ilvekseen

26.01.2015 13:30 - Frans Metsälä

Hyökkääjä Matias Sointu palaa Ilvekseen pienen tauon jälkeen. 2012-13-kauden jälkeen Ilveksestä Turun Palloseuraan siirtynyt Sointu palaa kasvattajaseuraansa loppukauden mittaisella sopimuksella. Patrik Moisio siirtyy samalla TPS:n riveihin.

Ilves ja TPS ovat sopineet kahdesta pelaajasiirrosta. Matias Sointu palaa Ilvekseen, ja Patrik Moisio siirtyy samalla TPS:n riveihin. 2012-13-kauden jälkeen Ilveksestä Turun Palloseuraan siirtynyt Sointu palaa kasvattajaseuraansa loppukauden mittaisella sopimuksella. Tällä kaudella hyökkääjä on laukonut TPS:ssä 42 ottelussa kymmenen maalia ja antanut kuusi maaliin johtanutta syöttöä. Kahdeksassa CHL-ottelussa Sointu teki tehot 3+1=4.

24-vuotias laitahyökkääjä on pelannut Liigassa yhteensä 246 runkosarjaottelua, joissa on syntynyt tehopisteet 45+63=108. Soinnun piste-ennätys on kaudelta 2012-13, jolloin hyökkääjä iski Ilveksessä 56 ottelussa tehot 14+18=32.

Ilveksen urheilujohtaja Juha Pajuoja:

- Olemme hakeneet hyökkäykseen vahvistusta – osaltaan myös aiempien pelaajasiirtojen ja joukkuetta vaivanneiden loukkaantumisten vuoksi. Sointu on todistanut pystyvänsä tekemään pisteitä Liigassa, ja hän tuo lisää vaihtoehtoja hyökkäykseemme.

- Moision siirto perustuu pelaajaan haluun saada lisää peliaikaa. Siirrot on sovittu hyvässä yhteisymmärryksessä.


Kilpailut

Uusimmat