Kuva: Mikko Räsänen

Suvi Teräsniska: "Itken joka päivä"

24.02.2017 14:07 - Anna Hopi

Äitiys on herkistänyt Suvi Teräsniskan tuntemaan maailman lasten tuskan.

Laulaja Suvi Teräsniska sanoo, että äitiys on muuttanut häntä monella tavalla ihmisenä rennompaan suuntaan. Se on myös avannut tien omaan herkkyyteen.

- Itken varmaan päivittäin. Se on jollain lailla saanut kyynelkanavat herkemmälle. Aika helposti minut saa herkistymään ikävät uutisoinnit, jotka liittyvät pieniin lapsiin. Kuitenkin sitä lukee uutisointia Lähi-Idän ikävästä tilanteesta. Se saa mielen vakavaksi. Ei se paljon vaadi, että itku pääsee - ja se on ihan lohduton parku, kahden lapsen äiti toteaa.

- Tuntuu siltä, että kaikkien maailman lasten murheet kaatuvat niskaani. Silloin tekisi mieli vain ottaa omat lapset kainaloon ja yrittää vakuuttaa itselleen, että jonain päivänä tässä maailmassa on kaikilla lapsilla parempi olla.

Teräsniska uskoo, että maailman tilanne saa monet muutkin äidit ja isät mietteliäiksi, koska oman lapsen tahtoisi kasvattaa hyvään maailmaan.

- Kyllähän sitä hätää ja ikävää tulee olemaan aina jossain puolella maailmaa. Loppuuko se ikinä? Mutta toivon, että sellainen päivä koittaa, että se kaikki paha on ohi.

Kuuntele Suvin kappale alta.

Lue myös: Suvi Teräsniska on Iskelmä Gaalan Vuoden naisartisti!

Lue myös: Suvi Teräsniska kommentoi Yö-yhtyeen potkuja

Lue myös: Suvi Teräsniskan bändin kokoonpano meni uusiksi: "Tahdoin uutta verta"

Kilpailut

Uusimmat