Kuva: Voice

Suvi Teräsniska kommentoi Yö-yhtyeen potkuja

20.02.2017 16:34 - Anna Hopi

Laulaja Suvi Teräsniskan omassakin bändissä tapahtui äskettäin jäsenvaihdoksia, tosin ilman draamaa.

Suvi Teräsniskan yhtye uudistui taannoin, kun sen kosketinsoittaja kertoi solistille haluavansa tehdä vaihteeksi muita töitä. Laulajatar sai siitä idean uudistaa yhtyettä muutenkin.

- Kun tein päätöksen, mietin että olisi kiva, että porukka tulisi Oulusta, koska se helpottaisi logistisia kuvioita, kun kaikki tulisivat Pohjoisesta. Treenaamiset ja elämän aikatauluttaminen helpottuu, kun ollaan samalla suunnalla, hän kertaa tapahtumia.

Teräsniska kertoo suuntaavansa innoissaan tuleville kevään keikoille uudistuneen yhtyeensä kanssa.

"Iso haloo oli odotettavissa"

Äitiyslomalla ollut Suvi on seurannnut eräältä uutisointia hänelle läheisestä Yö-yhtyeestä, jonka riveissä tapahtui vastikään suuria muutoksia. Jay Lewisin ja Daffy Terävän yllätyspotkut nostattivat draamaa ja tunteita suuressa yleisössä.

Iso hämmästelyn aihe oli muun muassa se, että Olli Lindholm antoi potkut tekstiviesteillä entisille bändikavereilleen.

- Se oli vähän odotettavaa tietyllä tavalla, että media asiasta kiinnostuu ja siitä nousee iso haloo. Juki ja Daffy olivat kuitenkin pitkäaikaisia jäseniä bändissä. Se on ollut pitkä yhteinen taival, Suvi toteaa.

- Se on ollut Ollin uran vaikeimpia päätöksiä. Toivon molemmille kokoonpanolle onnea ja hyviä keikkoja, sekä Yö-yhtyeelle ja Jay Lewis Gangille, hän sanoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Lue myös: Olli Lindholm erotti Yö-muusikot tekstiviestillä: "Ei puhevälejä pitkään aikaan"

Kilpailut

Uusimmat