"Kohteessa oli liikaa ulkomaalaisia"- turistien tyhmimmät palautteet koottiin yhteen

08.01.2014 11:15 - Rea Tallgren

Thomas Cook on matkatoimisto, joka saa useita palautteita päivittäin. Nyt se on julkistanut osan käsittämättömimmistä palautteista.

Thomas Cook -matkailusivusto on julkistanut muutamia saamistaan palautteista. Ne ovat niin käsittämättömiä, ettei niitä voi lukea vakavalla naamalla. Kokosimme hauskimmat alle:

 1. "Minusta mainoksissa pitäisi kertoa, ettei lomakohteen lähikaupoissa myydä sinappia ja kaurakeksejä."

2. "On todella laiskaa paikallisilta kauppiailta viettää niin kutsuttua siestaansa. Minun olisi usein pitänyt päästä kauppaan juuri niiden ollessa suljettuna iltapäivällä! Siestat pitäisi kieltää!"

3. "Lomallani Intian Goassa minua ärsytti suunnattomasti, että melkein jokaisessa ravintolassa tarjottiin currya. Minä en pidä mausteisesta ruuasta!"

4. "Me lähdimme päivän retkelle vesipuistoon, mutta miten olisimme voineet tietää, etteivät uima-asut ja pyyhkeet kuulu hintaan?"

5. "Rannalla oli liikaa hiekkaa, jouduimme siivoamaan kaikki tavarat päästyämme takaisin huoneeseemme."

6. "Mainoslehtisen hiekka oli vääränväristä. Kuvissa se oli valkoista, paikan päällä keltaista."

7. "Rannoilla ei pitäisi sallia auringon ottamista yläosattomissa. Se oli todella törkeää aviomiestäni kohtaan, koska hän ei pystynyt ollenkaan rentoutumaan."

8. "Kukaan ei kertonut meille, että vedessä voisi olla kaloja. Lapset säikähtivät hurjan pahasti!"

9. "Mainoksessa sanottiin, että huoneistoon kuuluu hyvinvarusteltu keittiö. No, ei siellä mitään munanviipaloijaa ollut vaikka etsin kaikista kaapeista."

10. "Menimme lomalle Espanjaan, mutta takseilla kulkeminen oli hankalaa, koska kaikki kuljettajat olivat espanjankielisiä."

11. "Tiet lentokentältä hotellille olivat niin töyssyisiä, ettemme voineet lukea opaskirjaa. Ja niinpä meiltä jäi monta asiaa kokematta loman aikana, kun emme tienneet niistä."

12. "Meiltä kesti yhdeksän tuntia lentää Jamaikalta takaisin kotiin. Amerikkalaisilla kotimatkaan meni vain kolme tuntia. Epäreilua!"

13. "Vertasin minun yhden hengen huonettani tuttavieni kolmen hengen huoneistoon ja minun huoneeni oli suhteessa liian pieni."

14. "Kohteessa oli liikaa ulkomaalaisia. Myös ruoka oli ulkomaista."

15. "Minä ja aviomieheni varasimme huoneen erillisillä sängyillä, mutta saimmekin huoneen, jossa oli valtava parisänky. Nyt olen raskaana ja se on teidän vikanne - tätä ei olisi tapahtunut jos olisimme saaneet erilliset sängyt."

Lähde: Natureknows

Kilpailut

Uusimmat