Kuva: Jiri Halttunen

Kärpät petrasi loppua kohti ja voitti

22.02.2015 17:08 - Hannu Okkonen

Synkän ensimmäisen ja sekavan toisen erän pelannut kärppälauma esitti mallikasta peliä kolmannessa. Se riitti 3-2 voittoon hämeenlinnalaisista lauantaina Raksilassa.

Kärpät kohtasi HPK:n jo kuudennen kerran kuluvaa kautta. Kärpät nousi kolmannessa erässä tappioasemasta johtoon ja voitti ottelun 3-2.

Kärpät siirtyi ajassa 13:32 johtoon ylivoimalla. Joonas Donskoi syötti Mika Pyörälälle, joka laukoi suoraan oikeaan alakulmaan. Vieraat tulivat erän lopulla tasoihin ylivoimalla Joonas Vihkon maalilla. Minuutti myöhemmin Tuomas Vänttinen laukoi helpohkosti taukotilanteeksi 1-2. Toinen erä oli sekava ja maaliton.

Kärpät tuli tasoihin kolmannen erän alussa. Ivan Huml syötti takatolpalle, josta Esa Pirnes (kuvassa) löi kiekon sisään. Peliä oli pelattu 53:48, kun Adam Masuhr laukoi Humlin syötöstä kotijoukkueen 3-2 johtoon. HPK yritti tasoitusta ilman maalivahtia, mutta yritys jäi vajaaksi.

Kärppien seuraava ottelu on tiistaina Turussa TPS:n vieraana. Ottelu alkaa kello 18.30 ja Kiekkoradio Radio City Oululla kello 17.30.