Tuoreen James Dean -singlen julkaissut Mikko Pohjola: "Sain uuden alun"

04.04.2016 11:25 -

Uuden Musiikin Kilpailustakin tutuksi tullut muusikko Mikko Pohjola on palannut muutaman vuoden tauolta James Dean -nimeä kantavalla uutuuskappaleellaan.

Takataskussa odottaa lisäksi liuta muita kappaleita, jotka julkaistaan myöhemmin albumin muodossa.

Uuden tulemisen tehnyt muusikko Mikko Pohjola ei ota paineita tulevasta, vaikka takana on muutaman vuoden tauko julkisuudesta. Tauko ei ole silti tarkoittanut miehelle samaa kuin toimettomuus. Kappaleita on valmistunut kaikessa hiljaisuudessa levyllisen verran.

- En koe ahdinkoa, mutta kyllä minua tietysti jännittää se, miten kuuntelijat ottavat uuden musiikkini omakseen. Palaute on ollut kyllä mahtavaa, trubaduurikeikkojakin heittänyt laulaja kertoo.

Uusia tuulia musiikkiin on tuonut siirtyminen Fried music -levy-yhtiön alle, ja laulaja kertookin kappaleiden olevan nyt enemmän tätä päivää.

- Aluksi ajatuksena oli iisi ja akustispainotteinen levy, mutta nyt se onkin tämän päivän poppia. Kun musani uudistui, sain itsekin niin sanotusti uuden alun, hän pohtii.

Hittinikkari Jurek Reunamäen kanssa syntynyt uutuuskappale James Dean syntyi Pohjolan mukaan vaivattomasti. Yhdellä istumalla loihditusta kappaleesta ilmestyy myös musiikkivideo muutaman viikon sisään.

- Hauskat pari yötä kuvasimme melko vilpoisissa olosuhteissa. Videossa on silti keväisen iloinen fiilis, ja se sisältää myös hyvän kohtaamisen.Yritimme saada videoon elokuvamaista kerrontaa ja siinä onnistuimmekin. Käsikirjoitus sisältää myös hauskan tvistin, laulaja sanoo enempää paljastamatta.

Kilpailut

Uusimmat