TUTO jatkaa voittoputkessa - tänään kaatui LeKi

15.10.2014 21:12 - Janne Laakso

TUTO Hockeylla oli ennen keskiviikkoillan ottelua takanaan jo neljä voittoa varsinaisella peliajalla. Vieraaksi saapunut LeKi ei onnistunut putkea katkaisemaan, vaan turkulaiset pitivät pisteet maalein 3-1.

Kaikista TUTOn illan maaleista vastasi sama ketju. Ensimmäisessä erässä sekä ensimmäisen että toisen maalin iski Timo Pärssinen ja syöttäjiksi molempiin merkittiin Tuukka Pulliainen ja Aki Keinänen. Toisen erän ainoasta maalista vastasi vuorostaan Keinänen ja Pärssinen merkittiin syöttäjäksi.

Kolmannessa erässä eivät turkulaiset enää maaleja onnistuneet iskemään, vaan LeKi onnistui Jesse Huhtalan osumalla kaventamaan tilannetta, mutta sen lähemmäs eivät vieraat enää päässeet.

TUTO jatkaa edelleen sarjataulukon kolmantena ja matkaa edellä olevaan KooKoohon on kaksi pistettä. Seuraavan kerran TUTO ottelee lauantaina JYP-Akatemian vieraana.