Kuva: Nuclear Blast

Björn 'Speed' Strid: Emme tee rankempaa musiikkia tietoisesti

23.02.2015 14:00 - Nelly Tatti

Björn 'Speed' Strid kuvailee Soilworkin tulevaa levyä edellistä "raadollisemmaksi" ja nopeammaksi.

Soilworkin vokalisi Björn 'Speed' Strid käsitteli uudessa haastattelussa tulevan levyn soundia, sekä kertoi enemmän viime vuonna Suomessa kuvatusta live-dvd:stä. Ruotsalaisyhtye on tällä hetkellä studiossa äänittämässä seuraavaa levyään ja Strid kuvailee uutta musiikillista linjaa vieläkin rankemmaksi, kuin mitä edellisellä levyllä kuultiin. Mieheltä kysyttiin haastattelussa, mitä mieltä Strid on siitä, että muut saman genren skandinaaviedustajat ovat koko ajan menossa melodisempaan suuntaan, kun taas Soilworkin soundi kovenee levy levyltä:

- Jokainen päättäköön itse musiikistaan. Monet ovat onnistuneet yrityksessään vaihtaa soundinsa melodisempaan suuntaan. Näin esimerkiksi In Flamesin livenä äsköttäin ja uusi levy toimi moitteettomasti live-ympäristössäkin. Vaikka itse teemmekin nopeampaa ja rankempaa musiikkia, se ei ole ollut tietoinen päätös, että 'nyt kun muut pehmentävät soundiaan, niin mennään me alkujuurille', Strid selittää haastattelussaan.

Soilwork kuvasi viime vuoden keväällä Suomen vierailullaan dvd:n The Circuksessa, Helsingissä. DVD kantaa nimeä Live In The Heart Of Helsinki ja se julkaistaan 13. maaliskuuta. DVD:llä vierailee muunmuassa Nightwishin Floor Jansen sekä Sonic Syndicaten vokalisti Nathan J. Biggs.

Esimakua dvd:stä saat alla nähtävältä videolta.

Lähde: Blabbermouth

Kilpailut

Uusimmat