Kuva: Pedon Raapaisu

Junttila ja Alikoski jatkosopimukseen Kärppien kanssa

23.12.2014 08:39 - Henri Laukka

Kärppien hyökkääjät Julius Junttila ja Mikko Alikoski ovat tehneet seuransa kanssa jatkosopimukset.

- Omavaraisuus on ollut Kärppien perusajatus ja tämän päivän sopimukset ovat luontevaa jatkoa sille ajattelulle. Olemme seurana erittäin tyytyväisiä, että omat kasvattimme halusivat jatkaa, kehui Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho.

Tänä syksynä A-maajoukkueessa debytoinut Junttila, 23, teki vuoden jatkosopimuksen kasvattajaseuransa kanssa. Kärppien luistelukoulusta uransa aloittanut Junttila oli iloinen sopimuksesta.

- Hyvä ja hieno asia. Kärpissä pelaaminen on aina ollut ykkösvaihtoehto ja uskon, että tämä on oman kehitykseni kannalta edelleen paras vaihtoehto, sanoi Junttila.

Junttilan kaudessa on ollut valonsa ja varjonsa.

- Hienoa, että pääsin Karjala-turnaukseen Leijoniin, mutta harmittaa loukkaantuminen, joka on pitänyt minut nyt pois peleistä, mietti Junttila syksyään.

Tällä kaudella 400. liigaottelun rajan ylittänyt Alikoski, 28, teki Kärppien kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen.

- Loistava juttu, että saa jatkaa joukkueessa ja seurassa, jossa on tekemisen meininki ja hyvä ilmapiiri. Päätös oli todella helppo, hymyili ”Pose”.

Kärppien seuraava ottelu on 27. joulukuuta Oulun Energia Areenalla KalPaa vastaan ja joulun alla vaikuttaa siltä, että koko joukkue on silloin pelikuntoinen.

Kilpailut

Uusimmat