TPS Salibandyllä tänään ensimmäinen kotiottelu

22.09.2014 12:09 - Marianne Holmström

TPS Salibandyn miesten edustusjoukkueen liigakausi alkoi lauantaina 9-5(2-3,1-2,6-0) vierastappiolla Tampereen Kooveelle. Tänään taistelu sarjapisteistä jatkuu kotihallissa Radio City Areenalla.

Lauantainen ottelu oli tyypillistä pelaamista liiga-avaukseksi. Molemmat ryhmät olivat hermostuneita ja suurimmaksi osaksi kamppailun maalit tulivat keskialueen pallonmenetyksistä. Kaksi ensimmäistä erää TPS hallitsi hermonsa paremmin ja oli tehokkaampi viimeistelyssään. 40 minuutin jälkeen lukemat olivat ansaitusti turkulaisille 5-3. Ottelun päätöserästä tulikin sitten turkulaisille painajaismainen. Illan paras pelaaja Eemeli Salin toi Kooveen nopeasti maalin päähän, jonka jälkeen Jani Hyytiäiselle tuomittiin sekavasta maalineduskahakasta viiden minuutin rangaistus, jonka aikana isännät siirtyivät maalin johtoon. Koovee ehti siirtyä jo kahden maalin karkumatkalle, kunnes TPS pääsi yrittämään kavennusta ensiksi yhden ja sitten vielä kahden miehen ylivoimalla. Tilaisuudet jätettiin käyttämättä ja lopulta Koovee teki maalin kahdesti tyhjään TPS-maaliin.

Tänään Radio City Areenalla TPS taistelee seuraavan kerran salibandyliigan pisteistä, kun se saa kauden ensimmäiseen kotiotteluun vieraakseen yhden liigan suurimmista ennakkosuosikeista, Tapanilan Erän. Molemmat joukkueet aloittivat sarjakautensa tappiolla. Erä matkasi liigastarttiinsa Ouluun, jossa se hävisi hieman yllättäenkin OLS:sille selvin 8-5 numeroin.

Kuva: Arkistokuva

Lähde: TPS Salibandy