Viisupaikan hävinnyt Saara Aalto arvostelustaan: "Muistuttaa koulukiusaamisaikoja"

29.02.2016 15:06 - Anna Hopi

Laulaja Saara Aallolta meni Euroviisujen edustuspaikka täpärästi ohi. Hän on kuitenkin pahoillaan tavasta, jolla mediaraati häneen suhtautui.

Saara Aalto esitti UMK-kilpailussa kappaleen No Fear, mikä oli yleisön suosikkikappale kilpailussa. Kappale keräsi paljon yleisöääniä, mutta puolet äänistä antoi mediaraati, joka päätti jättää Aallon kappaleen ilman pisteitä.

Laulaja pettyi tuloksesta ja avautui asiasta Facebookissaan.

- Ei harmita se, että hävisin Sandhjalle, koska hän on upea artisti ja biisi on aivan sairaan hyvä, saadaan olla niin ylpeitä toukokuussa! Eikä se, että mun voitto jäi vaivaisen 6 pisteen päähän. Se, mikä tuntuu pahalta on, että tänään mediaraadin nimetön jäsen (ei uskalla omalla nimellään kommentoida?) ottaa asiakseen haukkua mun esityksen ilkeällä ja raadollisella tavalla mediassa selittäen, miksi he antoivat mulle 0 pistettä, kertoi tähti.

Raadin sanat olivat kieltämättä tyhjentävät.

“Esitys oli kuin tilattu halvan työvoiman Euroviisutehtaalta, niin kliseinen, persoonaton ja muovinen se oli. Iso osa ihmisistä varmaan odotti juuri tuollaista esitystä Saaralta, eli he eivät joutuneet pettymään. Itselleni tuli tunne, että Saara ikään kuin näytteli Euroviisuedustajaa. Jos Saara aikoo ensi vuonnakin osallistua, niin se jokin oma juttu pitäisi löytää.”

- Raadeille ei näköjään oltu kerrottu, että kaikki upeat show’t olivat YLE:n suunnittelemia, tuottamia ja koreografioituja. YLEläiset miettivät tarkkaan, että jokainen esitys on erilainen, jotta saadaan luotua iso toimiva show-kokonaisuus. Se nyt vain sattui niin, että mun biisiin YLE halusi tehdä ison, Euroviisumaisen show, koska se sopii mun tyyliin ja pystyn sellaisen shown tansseineen kaikkineen kantamaan.

Aalto ei allekirjoita raadin mielipidettä esityksestään.

- Ihan päinvastaisia kommentteja saan ihmisiltä, jotka itku silmässä poistuvat konserteista.. muovi on kaukana. Minä myös "näyttelin Euroviisuedustajaa”.. mitä se edes meinaa? Liian itsevarma, joten 0 pistettä.. ? Vahva, määrätietoinen nainen voi olla pelottava.. ymmärrän Harmillisesti vaan onnistuivat julkisilla kommenteillaan latistamaan hetkeksi sen hyvän fiiliksen, mikä mulla oli esityksestäni jäänyt. Muistuttaa jotenkin nuoruuden koulukiusaamisaikoja…

Aallon mukaan Sandhja ansaitsi viisupaikkansa.

- Ja vielä.. Sadhja on ihana!! Mä oon kuunnelu sen ekan levyn puhki ja Meri vei mut yllärinä Sadhjan keikalle samana päivänä, ku oltiin alettu seurustelemaan. Niin romanttista! Eli ihan superia, että Sadhja voitti. Seison 100% sen takana ja kannustan loppuun asti.

Katso koko päivitys alta.

KIIIITOS kaikille eilisestä <3 Samalla, kun olen super kiitollinen kansalle tuesta ja suurimmasta äänisaalista, mua myös...

Julkaissut Saara Aalto 28. helmikuuta 2016

Kilpailut

Uusimmat