Kuva: Jiri Halttunen

Virta piti HPK:n toiveet elossa Ilveksen kustannuksella

06.03.2015 21:16 - Frans Metsälä

HPK voitti Ilveksen kaksi maalia tehneen Patrik Virran johdolla 3 - 1 –lukemin Hämeenlinnassa pelatussa ottelussa. Vojtech Polak laukoi ottelussa tupsukorvien ainoan osuman. HPK on nyt viisi pistettä Ilvestä perässä.

Liigassa pelattiin perjantaina kolme ottelua. Ilves kohtasi HPK:n Hämeenlinnassa. Ottelun avauserä oli maaliton. HPK:n Patrik Virta laukoi ottelun avausmaalin toisen erän alussa. Zach Hamill tuplasi hämeenlinnalaisten johdon erän puolivälissä. Ilveksen Vojtech Polak kavensi vielä toisessa erässä Steven Zalewskin ja Turo Asplundin kerätessä syöttöpisteet. Päätöserässä Virta viimeisteli illan toisellaan ottelun 3 – 1 –loppulukemat. Ilveksen Joonas Korpisalo torjui ottelussa 30 kertaa. HPK:n Juuse Saros pysäytti 22 kiekkoa.

Kolme kierrosta ennen runkosarjan loppua Ilveksen ja HPK:n välinen piste-ero on nyt viisi pistettä tupsukorvien hyväksi. Ilves pelaa seuraavan kerran jo huomenna Pelicansia vastaan. Lauantain Ilves – Pelicans –ottelu alkaa Hakametsässä kello 17.