Kuva: All Over Press

Slipknot-vokalisti julkaisee kolmannen kirjansa

19.11.2014 19:53 - Nelly Tatti

Suorasukaisesta puhe- ja kirjoitustyylistään tunnettu Slipknot- ja Stone Sour -keulahahmo Corey Taylor suunnittelee julkaisevansa kolmannen kirjan ensi vuoden puolella.

Corey Taylorin kolmas kirja kantaa nimeä You're Making Me Hate You. Taylor julkaisi ensimmäisen kirjateoksensa Seven Deadly Sins vuonna 2012, jossa muusikko käsittelee omia elämänkokemuksiaan kiellettyjen nautintojen maailmassa. Seuraavana vuonna A Funny Thing Happened On The Way To Heaven näki päivänvalon. Kirjassa mies käsitteli kokemuksiaan paranormaalien ilmiöiden kanssa ja kävi läpi dialogia uskonasioista itsensä kanssa.

Kuten kaksi edellistä kirjaa, myös kolmas kirja käsittelee jotakin tiettyä teemaa. Tällä kertaa Taylor käsittelee kirjassaan vihaa ja asioita, jotka ärsyttävät laulajaa. Kirjan virallisessa kuvauksessa sanotaan muunmuassa näin: "Corey Taylor räyhää kirjassa omalla hauskalla tavallaan nykypäiväisen elämän monista oikuista, jotka saavat miehen kiehumaan yli. Oli se sitten ihmisten törkeä käytös ravintoloissa ja ostoskeskuksissa, kahjot kuskit tai karmeat asuvalinnat. Nykyajan musiikki ei varsinkaan jää Taylorilta koskemattomaksi aiheeksi."

Kirja ei varmasti jätä ketään kylmäksi, varsinkin jos Taylorin tapa keskustella asioista on yhtään tuttu. Musiikin kautta ainakin ilmenee, että viha ei ole mikään uusi aihe muusikolle.

Lähde: Loudwire

Kilpailut

Uusimmat