Kuva: Fotolia

Lähdettekö yhteiselle lomalle? Välttäkää parisuhderiidat helposti

07.07.2016 21:45 - Pauliina Jokinen

Lomaa ei kannata käyttää riitelemiseen.

Sanotaan, ettei toista voi täysin tuntea, ennen kuin olette matkustaneet yhdessä. Kun lähdette reissuun, ei tapahtumia voi ennakoida ja opittekin nopeasti, miten toimitte epämukavuusalueillanne. Samalla törmäätte uusiin ihmisiin ja paikkoihin, koette seikkailuja ja epävarmuutta.

Uudet tilanteet saattavat aiheuttaa kärhämää, joten niihin kannattaa valmistautua jo etukäteen.

Yksinkertaisilla keinoilla voitte jopa välttää pahimmat nahinat tien päällä.

Kirjatkaa ylös odotuksia - ja valmistautukaa siihen, että ne muuttuvat

On hyvin todennäköistä, että olette tottuneet matkustamaan eri lailla. Keskustelkaa hyvissä ajoin, mitä odotatte matkalta sekä miten haluatte käyttää aikanne ja rahanne. Kuinka paljon haluatte rentoutua? Entäpä seikkailla ja nähdä erilaisia asioita? Minkälaisissa paikoissa haluatte majoittua ja minkä tasoisesta matkustamisesta pidätte?

Älkää kuitenkaan yllättykö, jos suunnitelmanne tai halunne muuttuvat reissussa.

Hyväksy matkakumppanisi

Jos sinä olet aamuihminen, ei se välttämättä tarkoita, että kumppanisi olisi. Jos toinen teistä haluaa kukkua yömyöhään tai juhlia ja toinen suunnata aamujoogaan, kannattaa teidän miettiä, miten sovitatte aikataulunne yhteen. Sama pätee myös muhin tapoihinne ja ominaisuuksiinne: pääsette helpommalla, kun hyväksytte toisenne sellaisina kuin olette, ettekä yritä väkisin muokata toista mieleiseksenne.

Teidän ei tarvitse tehdä kaikkea yhdessä

Kyllä, olette lomalla yhdessä, mutta siitä huolimatta olette kaksi erillistä ihmistä, joilla saattaa olla omia toiveita loman suhteen. Jatkuvien kompromissien tekeminen voi turhauttaa, joten toisinaan voitte suunnata omille seikkailuillenne.

Tavatkaa uusia ihmisiä

On varmasti mukava viettää aikaa yhdessä, mutta toisinaan mikään ei piristä suhdetta tai päivää paremmin kuin uusien ihmisten tapaaminen. Pariskuntana ette ehkä saa samanlaista huomiota kuin kaveriporukalla matkustaessanne, mikä saattaa tarkoittaa, että teidän on lähestyttävä muita, jos haluatte seuraa.

Lue myös: Peruu suunnitelmansa, tuo kukkia ilman syytä - merkit, jotka kertovat hänen rakkaudestaan

Lähde: Women's Health

Kilpailut

Uusimmat