Kuva: Fotolia

Vessaan ovi auki, karvat saa rehottaa - asiat, jotka ovat tuttuja pitkässä parisuhteessa eläville

21.03.2017 12:15 - Senja Rapila

Esimerkiksi sheivaus tai vahaus saattavat jäädä surutta pois päivittäisistä rutiineista.

Ensimmäiset treffit ovat aina kaikista vaivalloisimmat; miltei jokainen tekee kaikkensa, jotta tekisi parhaimman mahdollisimman vaikutuksen mahdolliseen, potentiaaliseen kumppaniin. Silloin huolehditaan karvoituksen siistimisestä, putsataan jokainen hampaanväli ja laitetaan deodoranttia useaan otteeseen.

Pitkässä suhteessa asiat kuitenkin muuttuvat. Jos olet ollut pitkässä suhteessa, voit mitä varmimmin samaistua kaikkiin alla oleviin kohtiin:

1. Saatat pestä hiuksesi harvemmin kuin alkuaikoina

Vaikka saatat suihkutella kriittisimmät paikat päivittäin, saattaa hiusten pesu jäädä vähemmälle. Jossain vaiheessa saatat itse huomata, että hiuksesi alkavat rasvoittua jo huomattavasti. Toisaalta, jos kumppani ei ole sanonut asiaan mitään, niin...

2. "Unohdat" vahata tai sheivata karvasi

Unohdat ja unohdat. Kumppaniasi ei haittaa, jos et sheivaa päivittäin. Sinuakaan se ei haittaa, joten miksi vaivautua? 

3. Et käytä meikkiä

Kumppanisi tietää miltä näytät ilman meikkiä, joten onhan se huomattavasti mukavampaa viettää aikaa ilman meikkiä. Suuren työn takana on myös meikata silloin, kun lähdet käymään ulkona.

4. Pukeudut kotona ehkä liiankin mukavasti

Muistatko ne vaatteet, joita et olisi halunnut koskaan näyttää kumppanillesi treffailun alussa? Ne mummokalsarit, jotka ovat maailman mukavimmat? Tai ne housut, jotka ovat täynnä reikiä, mutta joita käytät kuitenkin kotihousuina?

Pitkässä parisuhteessa unohdat häpeilyn ja heität kotona päällesi juuri ne vaatteet, jotka tuntuvat sinusta mukavilta. Oli kyse sitten vaaleanpunaisesta yöpuvusta (ei-seksikkäästä) tai reikäisistä verkkareista, ei sinua - eikä kumppaniasikaan - kiinnosta.

5. Käyt vessassa ovi auki

Ehkä se ei edes jää siihen, vaan kumppanisi saattaa pestä samalla vessassa hampaitaan ja voitte vaihtaa päivän kuulumisia. Se ei ole kummankaan mielestä oksettava eikä hävettävää.

6. Suutelette aamulla ennen hampaiden pesua

Aamulla herätessä hengitys ei välttämättä tuoksu aivan kukkasilta ja siinä vaiheessa kun suutelet kumppaniasi suruttomasti aamulla heti herättyäsi, tiedät suhteenne muuttuneen mukavaksi molemmille osapuolille. Enää ei tarvitse jännittää sitä, että miten pahalta oma hengitys haisee, sillä aamuinen hellyydenosoitus voittaa sen.

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Merkit siitä, että liitto on luotu kestämään - löytyvätkö suhteestasi?

Lue myös: Arkiset tavat, jotka vahingoittavat parisuhdetta - ethän sorru?

Lue myös: Miehet kertovat: Piirteet, jotka tekevät naisesta mielenkiintoisen

Lue myös: Asiat, joita pitkässä parisuhteessa ei tulisi unohtaa - 7 tärkeää kohtaa

Kilpailut

Uusimmat