Kuva: Fotolia

Avioerojen taustalla uskomattomia salaisuuksia: "Työmatkan sijaan mies oli vankilassa"

22.03.2017 20:15 - Erica Alaluusua

Reddit-sivuston käyttäjät kertovat uskomattomia tarinoita avioerojen taustalta.

Avioerot eivät aina ole siitä helpoimmasta päästä, ja niiden taustoille kätkeytyy välillä mitä kummallisimpia tarinoita. 

Avioerojuristit paljastivat nyt Reddit-sivustolla omituisimmat tarinat, joihin he ovat törmänneet juristiurallaan. Keskustelu kehkeytyi niin mehukkaaksi, että myös muut käyttäjät intoutuivat kertomaan mitä salaisuuksia oman avioeron yhteydessä selvisi. 

Yksi kertoi, että hänen tuttavansa vaimo salasi mieheltään lottovoiton eroprosessin yhteydessä, kun taas toinen kertoi miehen valehdelleen vaimolleen olevansa sairas, jotta nainen elättäisi heidät molemmat. 

Uskomattomat tarinat voit lukea alta.

"Ystäväni lukioajoilta meni naimisiin miehen kanssa, joka työskenteli myynnin parissa. Mies oli kotoaan usein poissa, ja matkusteli työkseen valtavasti. Avioliitto meinasi jopa kariutua miehen pitkiin työmatkoihin. Myöhemmin ystäväni äiti törmäsi mieheen toisen, paljon nuoremman naisen kanssa. Tämän myötä tuli ero jossa ilmeni, että mies oli tuhlannut suuren osan heidän sijoituksistaan, sekä "kadottanut" heidän yhteisen autonsa sekä laivansa. Pahinta kuitenkin oli, että pitkän työmatkan sijaan mies olikin viettänyt aikaansa vankilassa."

"Mies tuli jätetyksi vaimonsa puolesta. Vaimo oli pakannut sekä omat, että lastensa tavarat ja lähtenyt miehen ollessa työpaikallaan. Muutama viikko ennen eroa, vaimo oli voittanut lotossa, eikä halunnut jakaa voittoa miehen kanssa. Tämä ei ihan onnistunut vaimon haluamalla tavalla."

"Asiakkaallani oli 1,8 miljoonaan velat uhkapeleistä, joista emme tienneet ennen kuin vastapuoli otti asian esille."

"Isäni viimeisin ero päättyi siihen, että hänen vaimollaan oli suhde toisen miehen kanssa. Erityisen kummallista oli se, että naisella oli ollu samainen suhde jo kahden aiemman avioliiton aikana, ja suhteen toinen osapuoli oli naisen velipuoli."

"En ole juristi, mutta olen työssä, jossa olen läheisissä tekemisissä avioerojen kanssa. Kerran vastaanotin uskomattoman taustatarinan, jossa perheen mies oli lääkäri ja hänen vaimonsa kampaaja. Mies valehteli perheelleen, että hänellä oli pitkäaikainen sairaus, jonka vuoksi hän ei enää pystynyt tekemään töitä. Tämän myötä vaimo otti useamman työn ja pyrki elättämään heidät molemmat, miehen ollessa kotona. Mies tuomittiin palaamaan takaisin töihin ja hyvittämään vaimolle oman keskipalkkansa verran rahaa "sairausajaltaan"."

"Mies ei halunnut mennä naimisiin tyttöystävänsä kanssa, muttei myöskään jättää tätä. Niinpä hän järjesti tekaistut häät ulkomailla, jonne palkkasi hotellin henkilökuntaa esittämään paikallista hääseremoniaa. Oikeaa sopimusta avioliitosta ei koskaan allekirjoitettu, ja miehen kuoltua naiselle selvisi, etteivät he koskaan olleetkaan naimisissa."

Lue myös: Jenkkitrendi rantautui Suomeen: Nyt avioeroa juhlistetaan erosormuksilla

Lue myös: Onko tämä sivistynyt avioero? Katso uutuusleffan traileri!

Lähde: DailyMail

Kilpailut

Uusimmat