Kuva: Fotolia

Miltä näyttää todellinen rakkaus? Katso kuva, joka tiivistää kaiken olennaisen

03.04.2017 16:30 - Reija Saarinen

Kuvaa on katseltu imgurissa jo yli 600 000 kertaa.

Mitä on rakkaus? Vastauksia on varmasti yhtä monta kuin on vastaajaakin. Siitäkin huolimatta voidaan todeta, että useimmiten rakkaus on tekoja.

Tästä hyvänä esimerkkinä on myös imgurissa jaettu kuva, joka omalla tavallaan tiivistää kaiken olennaisen sanasta rakkaus. Kuvassa nähdään mies, joka putsaa perheen kodin kylpyammetta työpäivänsä päätteeksi. Miksi? Sen kertoo kuvateksti, josta suomensimme osan vapaasti alle.

"Minulla on endometrioosi, mikä tarkoittaa sitä, että kärsin todella kovista kivuista joka kuukausi. Viime yönä päädyin itkemään sängyssä kello 3 yöllä sen vuoksi, että tuntui siltä, kuin joku olisi puukottanut minua vatsaan.

Tänään mieheni lähetti minulle viestin ja kysyi, tarvitsenko lämpötyynyjä, vastasin myöntävästi. Kun sain omat työni tehtyä, hän saapuikin tyynyjen kanssa.

Hän teki minulle pientä välipalaa ja suuntasi sen jälkeen pesemään kylpyammettamme. Hän puhdisti jokaisen kolon ja sai ammeemme kiiltämään. Tämän lisäksi hän oli tuonut mukanaan lempisuklaatani sekä suosikkiviiniäni, jotka hän oli asettanut altaan reunalle.

Nyt istun ammeessa rentoutumassa ja hän siivoaa keittiötä ja kertoi tekevänsä tämän jälkeen illallista.

En ole koskaan elämässäni tuntenut oloani yhtä arvostetuksi ja suojelluksi. Monet sanovat, että avioliitto lopettaa romanssin, mutta on todellakin parasta olla naimisissa ihmisen kanssa, joka on samalla myös paras ystäväsi. Ihmisen, joka näyttää että välittää.Suhteesta tulee epäromanttinen vain silloin, jos siitä antaa tulla. Ole siis kiitollinen siitä, jos sinulla on ihminen, joka ei anna sen tapahtua."

Kuvan voit katsoa alta.

Lue myös: Mitä tehdä, kun suhteen alkuhuuma alkaa huveta? Asiantuntijat kertovat

Lue myös: Tuhoatko itse oman parisuhteesi? Tunnista hälytysmerkit käytöksestäsi

Lähde: Popsugar

Kilpailut

Uusimmat