Kuva: Fotolia

Oletko niin onnekas, että sinulla on sisko? "Auttaa ongelmissa, jotka ovat ystäville liikaa"

05.05.2017 16:15 - Anna Hopi

Oma sisko on monelle ihmiselle iso aarre ja ilonaihe elämässä.

Sisarussuhteet voivat parhaimmillaan tuoda elämään paljon iloa ja tasapainoa. Siskon kanssa ystävyys on läpi elämän kestävää. Hän on se ihminen, jonka kanssa luot kestävän suhteen ja jonka kanssa voit käsitellä myös vaikeita asioita.

Et ehkä ole aina tullut hyvin toimeen siskosi kanssa, mutta hän on silti erityinen ihminen elämässäsi. Katso alta viisi asiaa, joista voit kiittää siskoasi tänään.

1. Siskosi on elämän mittainen kumppani hyviin ja huonoihin hetkiin. Syvää yhteyttänne on vaikeaa rikkoa kokonaan, vaikka eteen tulisi vaikeita tilanteita. Sisaresi tukee ja rakastaa sinua, vaikka olisitte kokeneet yhdessä mitä tahansa.

2. Siskosi on tosiystävä. Hän auttaa sinua niissäkin ongelmissa, jotka ovat muille ystävillesi liikaa. Hän iloitsee hyvistä hetkistäsi ja tukee sinua elämän myrskyissä.

(kuva: Fotolia)

3. Siskosi on suuri opettajasi. Opit paljon asioita siskoasi katsomalla. Näet hänessä ehkä suvusta tuttuja käytösmalleja. Opit, millaisia asioita kannattaa välttää. Ehkä siskosi toimii inspiraationa parempaa elämää kohti. Oli siskosi vaikutus positiivinen tai negatiivinen, hän aina opettaa sinulle jotain.

4. Siskosi antaa perspektiiviä omaan elämääsi. Siskolla on erilaisia elämänkokemuksia ja hän uskaltaa sanoa suoraan ajatuksensa. Saat häneltä melko varmasti neuvoja ja ohjeita, miten tulisi toimia. Jos avaat sydämesi kuuntelemaan hänen viestiään, voit oppia haastetilanteissa jotain uutta myös itsestäsi.

5. Kun sinulla on sisko, et ole yksin. Sisko on perhettäsi ja läsnä elämässäsi aina. Joskus sisarukset ovat ajaantuneet erilleen, tai ottaneet hajurakoa tarkoituksella. Jos siskosi ei ole lähelläsi elämässäsi, yritä parantaa vanhoja haavoja välissänne. Yritä löytää tie takaisin siskosi elämään. Anteeksiantamalla ja aloittamalla uudestaan elämänne saa uutta puhtia ja voitte taas nauttia toistenne seurasta.

(kuva: Fotolia)

Lähde: Family Share.

Lue myös: Sisarussuhde on ihmissuhteista läheisin - viisi painavaa syytä

Kilpailut

Uusimmat