Kuva: Fotolia

Kyllästyttääkö sinkkuelämä? 6 tapaa, joista kumppania kaipaavan tulee luopua välittömästi

26.06.2017 20:00 - Senja Rapila

Välillä sitä oikeaa, hyvää suhdetta joutuu odottaa hetken. Tuona hetkenä sitä saattaa ajatella, että joutuu elämään koko loppuelämänsä yksin.

Voit lukea Pop Sugar -sivuston listaamat asiat alapuolelta.

1. Sano enemmän kyllä, vähemmän ei.

Jos olet koskaan kuullut sanottavan, että olet liian nirso, tämä kohta on juuri sinulle tarkoitettu. Nirsous on hyvä asia silloin, kun etsit omia rajojasi ja niitä asioita, joita et välttämättä halua tulevalta kumppaniltasi. Sinun myös pitää deittailla runsaasti ihmisiä löytääksesi nämä rajat.

Lopulta kannattaa kuitenkin sanoa enemmän kyllä, vähemmän ei. Jossain vaiheessa voit huomata, että ulkonäöllisesti mielestäsi ei-niin-täydellinen tyyppi voi olla todella hauska, joka saa sinut nauramaan hullun lailla. Hänen kiltteytensä voi vetää sinua puoleensa fyysisellä tasolla, vaikka et sitä itse ymmärtäisikään.

Treffipyynnön hyväksyminen ei ole lupaus avioliitosta, vaan se avaa mahdollisuuksia.

2. Älä ajattele liikaa tulevaisuutta.

Jos otat liikaa paineita kumppanin löytämisestä ja katsot jokaista kumppaniehdokasta niin, että pohdit jo millaisia lapsia hänen kanssaan saisi, voi olla sopiva hetki ottaa takapakkia hetkeksi deittailusta. Kun mietit välittömästi tulevaisuutta katsoessasi kumppaniehdokasta, et näe sitä henkilöä joka todellisuudessa on edessäsi.

Vedä siis syvään henkeä ja elä hetkessä. Jos et ole valmis elämään vielä hetkessä ja arvioit kaikki kumppaniehdokkaat välittömästi, ota hetki aikaa itsellesi ja yritä päästä sinuiksi sinkkuuden kanssa.

3. Älä pelaa pelejä.

Yksinkertaista; jos haluat terveen suhteen, jätä pelien pelaamiset nuoruuteen ja keskity toiseen tutustumiseen ja suhteen luomiseen. Unohda siis aikarajat viesteihin tai puheluihin vastaamisessa, äläkä yritä pitää häntä koukussa. Jos hän todella haluaa sinut, hän kyllä pysyy vierelläsi vaikka vastaisitkin liian innokkaasti kahden sekunnin aikana.

Jos pelaat liikaa pelejä, hän voi kyllästyä yhtä nopeasti kuin hän kiinnostuikin. Tämä pätee myös alkavassa suhteessa; jos alatte pelailla pelejä toistenne kanssa, suhde voi hiipua todella nopeasti, kun kuilu välillänne kasvaa.

4. Älä käytä seksiä aseena.

Vaikka se välillä saattaisikin tuntua hyvältä idealta, älä käytä seksiä siihen, että saisit treffikumppanin koukutettua itsellesi. Ensimmäisenä; hän ei välttämättä ole siinä jäädäkseen. Toisena; haluatko sinä hänet todella rinnallesi, vai haluatko vain valloittaa hänet hetkeksi?

Seksiä ei tule myöskään käyttää aseena terveessä suhteessa. Vaarana on, että lopulta suhde voi rakentua liian tukevasti sen ympärille, että kumppanin on jollain tavalla "voitettava" tai miellytettävä sinua, jotta hän saisi seksiä. Tämä tuo tullessaan turhaa kisailua itsesi ja kumppanisi välille.

5. Älä kuuntele liikaa muiden mielipiteitä.

Jos juttelet uuden tyypin kanssa, älä analysoi hänen sanojaan ja tekojaan liikaa. Tyttökavereiden kanssa analysointi voi osoittautua välillä todella huonoksi ideaksi, sillä hekään eivät tiedä aina kaikkea, mitä tarinan takaa voi löytyä.

Ystäväsi voivat jopa pahimmassa tapauksessa vahingossa työntää ajatuksiasi enemmän negatiiviseen päin, vaikka todellisuudessa tyypissä ei olisi mitään vikaa.

6. Älä pidä sinkkuutta kirouksena.

Monet ajattelevat, että he ovat jollain tavalla kirottuja, kun he ovat sinkkuja vielä vuosienkin - tai kuukausien, kaikki on suhteellista - jälkeen. Sinkkuuden ei kuitenkaan tarvitse olla hirveää odotusta, vaan siitä kannattaa ottaa kaikki irti. 

Mieti hetki sitä, kuinka monet parisuhteessa elävät henkilöt ovat todenneet haaveilevasti, että he kaipaavat aina hetkittäin omaa aikaa. Ota siis omaa aikaa, suunnittele lomamatka tai käy useilla nettitreffeillä viikon aikana. Tee sellaisia asioita, jotka saavat olosi tuntumaan hyvältä ja vapaalta.

Lähde: Pop Sugar

Lue myös: Hetket, jotka vahvistavat tuoretta parisuhdetta: Miehet kertovat rehelliset virstanpylväät

Lue myös: Etkö enää rakasta kumppaniasi? Merkit, jotka paljastavat

Lue myös: Pyydä anteeksi oikein - sanat, joita ei kannata päästää suustaan

Lue myös: Välillä rakkaus loppuu äkkiarvaamatta - hälyttävät merkit siitä, ettei hän enää rakasta sinua

Kilpailut

Uusimmat