Kuva: Fotolia

"Hän ilmoitti muuttavansa luokseni" - 8 ihmistä paljastaa, miksi heidän lyhyin suhteensa päättyi

17.07.2017 18:30 - Senja Rapila

Jotkut suhteista voivat päättyä jopa 24 tunnin jälkeen, mutta miksi?

Kaikki suhteet eivät ota siipiä alleen niin hyvin kuin mitä toivoisi. Jotkut päättyvät lyhyenkin ajan jälkeen, eikä suhde välttämättä kestä edes vuorokautta pidempään. Millaisia kokemuksia ihmisillä on todella lyhyistä suhteista? Elite Daily -sivusto on nyt selvittänyt sen.

Voit lukea ihmisten lyhyet deittailukokemukset alapuolelta.

Puolitoista viikkoa

"Sain selville, että hän on skientologi."

Kolme kuukautta

"Suhde päättyi kolmen kuukauden jälkeen kun sain tietää, että hänellä oli useita tyttöystäviä eri kaupungeissa, joissa hän vieraili usein työn merkeissä."

Kaksi viikkoa

"Joka kerta kun vietimme aikaa yhdessä, hän puhui muiden naisten rintojen koosta. Olen itse miltei lauta. Ja hän puhui varsinkin siitä naisesta, jonka kanssa hän työskenteli."

24 tuntia

"Suhteemme päättyi hänen intialaisen äitinsä takia. Hän soitti minulle ja kertoi, etten ole tarpeeksi hyvä hänen pojalleen, koska olen hyödytön, pieni, musta tyttö, jonka äiti käyttää todennäköisesti huumeita. Hän sanoi, että emme enää seurustele, koska hän kielsi sen. Olin silloin 13-vuotias."

Kolme kuukautta

"Suhde kesti kolme kuukautta, mutta päättyi silloin, kun hän toi vaimonsa katsomaan stand-up -esitystäni. Harrastimme miehen kanssa seksiä noin kolme tuntia ennen sitä."

Kahdet treffit

"Olin 15-vuotias. Tiesin, että hän oli homo. Hän tuli kaapista ulos 40 vuotta myöhemmin."

Viikko

"Deittailin kaunista tyttöä yhden viikon ajan. Erään ihanan illallisen aikana hän vaati saada kuvata koko illan Instagramiinsa."

Kaksi kuukautta

"Kaksikuukautinen romanssi tuli päätökseensä silloin, kun hän ilmoitti muuttavansa luokseni. Olimme lounaalla hänen äitinsä kanssa."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Mikä on kamalin tilanne, missä tulla jätetyksi? Ihmiset paljastavat karuimmat erotarinansa

Lue myös: Onko yhden yön jutuista haittaa mielenterveydelle?

Lue myös: Oletko koukussa rakkaasi tuoksuun? 5 asiaa, jotka voimakas rakastuminen aiheuttaa kehossa

Kilpailut

Uusimmat