Kuva: Fotolia

Morsian heräsi karmeaan krapulaan - oli hävittänyt miehensä ja sormuksensa

19.07.2017 21:45 - Katariina Auvinen

Eräs morsian jakoi varoittavan esimerkin omasta hääpäivästään, joka meni pilalle liiallisen juomisen vuoksi.

Englantilainen Holly Syme katui hääpäivänä kurkusta alas kulauttamiaan juomia niin paljon, että päätti kertoa tarinansa The Sun-julkaisulle antaakseen varoittavan esimerkin myös muille morsiamille. Syme heräsi häiden jälkeisenä päivänä päässä jyskyttävään kipuun, joka kertoi hänen juoneen liian paljon.

Hetken aikaa heräiltyään Syme tajusi, että hänellä ei ole enää sormusta sormessa ja miestäkään ei näy missään. Pienen etsinnän jälkeen mies löytyi sohvalta nukkumasta. Kävi myös ilmi, että Syme oli tuhonnut oman yli 1000 euron arvoisen hääpukunsa oksentamalla sen päälle.

"En ole ikinä ollut niin häpeissäni, minun piti anella mieheltäni anteeksi. Olin aiheuttanut riidan taksissa hotellille ja heittänyt sormuksen kohti miestäni. Samalla olin häätänyt hänet sohvalle nukkumaan."

Syme kertoi lehdelle olevansa todella häpeissään koko tapahtumasta. Hän kustanti miehensä kanssa omista häistään noin 22 000 euroa, eikä hänellä oli selkeää muistikuvaa tapahtumapäivästä. Morsian oli aloittanut pienen juomisen jo aamulla valmistautuessaan. Lopputuloksena he olivat morsiusneitojen kanssa kumonneet monta kuohuviinipulloa ennen vihkimistä.

Syme ei ole ensimmäinen morsian, joka on pilannut oman hääpäivänsä juomalla liikaa. Muun muassa Stacey McClean kertoi huutaneensa kaikille vieraille inhoavansa heitä ja kakun syöttämisen sijaan, heittäneensä kakun vahingossa miehensä naamaan. Tämä todistaa sen, että hääparin olisi parasta pitäytyä suurimmaksi osaksi vesilinjalla tärkeänä päivänä, vaikka jännityksen lieventäminen alkoholilla vaikuttaisi houkuttelevalta. 

Lue myös: Pari tyrmäsi toisensa harjoitellessaan häätanssia - molemmat kiidätettiin ensiapuun

Lähde: The Sun

Kilpailut

Uusimmat