Kuva: Fotolia

Paras ystäväsi on läheisempi kuin arvaatkaan - asiat, jotka jaatte keskenänne alitajuisesti

19.07.2017 20:30 - Anna Hopi

Bestis on kuin avain, joka sopii sinun lukkoosi. Sen huomaa yhteisessä kommunikaatiossa.

Parhaan ystävän tuntee kuin toisen puoliskonsa. Hän on ihminen, jonka kanssa jaat lähestulkoon kaikki tärkeät asiat elämästäsi. Ystävyydestä saat tukea ja turvaa erilaisiin elämänvaiheisiin. Oli sitten tyyntä tai myrskyä, te kaksi pidätte yhtä.

Sanattoman viestinnän kautta välittyy usein enemmän tietoa kuin puheen kautta. Moni ihminen jakaa parhaan ystävänsä kanssa yllättäviäkin asioita alitajuisesti.

1. Ystäväsi tietää, kun sinulla on hätätilanne. Hän osaa lukea sen kasvojen ilmeidesi perusteella.

2. Paras ystäväsi tajuaa heti, kun olet ihastunut. Voit huijata ehkä muita, muttet bestistäsi. Pokerinaamasi pettää, kun hän katsoo silmiisi kysyvästi. Hän on nähnyt flirttailutekniikkasi ja miten elehdit tunteiden tulviessa.

(kuva: Fotolia)

3. Kasvojesi ilmeet kavaltavat myös sen tiedon, miten päiväsi oikeastaan meni. Jos elit tänään elämäsi huonoimman päivän, paras ystäväsi näkee sen sadan metrin päästä, eikä kysele mitään.

4. Jos et pidä jostakusta, sitä voi olla vaikeaa peittää ystävältäsi. Hän huomaa käytöksestäsi, jos vihaat jotain ihmistä. Usein ystävissä on se hyvä puoli, että sinun vihollisesi ovat hänenkin vihollisiaan.

(kuva: Fotolia)

5. Ystävät jakavat keskenään loputtomasti tukea ja hoivaa. Voit olla parhaan ystäväsi kanssa se, joka olet huonoimmillasi ja parhaimmillasi. Päivän jokaisena hetkenä voit näyttää tunteesi raakoina, ja ystäväsi osaa suhtautua siihen oikealla tavalla, tukien.

6. Jaatte yhdessä oudon huumorin, jota ehkä kaikki muut eivät ymmärrä. Teillä on omia vitsejä ja sisäpiirihuumoria, joka vain pulppuaa jostain.

(kuva: Fotolia)

7. Vaikka et itse olisi täysin rehellinen itsellesi, ystäväsi näkee totuuden, jota et pysty ottamaan vastaan. Hän sanoo sen sinulle rakastavasti, koska haluaa auttaa.

8. Jos kysyt ystävältä mielipidettä johonkin asiaan, ja hän sanoo sen, mitä haluat kuulla, tajuat täsmälleen mitä hän oikeasti ajattelee asiasta.

Lähde: Elite Daily.

Lue myös: Ystävyys horjuu tutkitusti yhdessä vaiheessa elämää - kävikö sinulle samoin?

Kilpailut

Uusimmat