Kuva: Fotolia

Nainen kirjoitti ylistystekstin exänsä uudelle naisystävälle - kauniit sanat leviävät netissä

23.07.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Nainen kiittelee ex-miehensä uutta kumppania siitä, millainen roolimalli tämä on ex-parin yhteiselle lapselle.

Ex-kumppanin uuteen kumppaniin voi olla hankala suhtautua positiivisesti. Brittney Johnson -nimisellä naisella on kuitenkin erittäin kauniita asioita sanottavaan ex-miehensä uudesta naisystävästä, ja nämä sanat ovat nyt lähteneet leviämään netissä.

Facebookiin kirjoittamassaan tekstissä Brittney kiittelee ex-miehensä Charlien uutta naisystävää Kayla Imhoffia siitä, millaisen roolimallin hän antaa Brittneyn ja Charlien yhteiselle lapselle. Ex-pari jakaa Payton-tyttärensä huoltajuuden, ja Brittney on hyvillään siitä, että tyttärellä on toisessakin kodissaan rakastava aikuinen nainen kasvattamassa häntä.

”Kasvatan vahvaa, fiksua ja suloista tyttöä. En halua mitään sen enempää kuin että tyttäreni on ympäröity roolimalleilla, jotka ovat juuri sellaisia. Kiitos Kayla siitä, että näytät Paytonille, miten jahdata unelmia, miten tehdä lujasti töitä ja miten valvoa myöhään kokeeseen lukemista varten”, Brittney kirjoittaa.

”Paytonilla on enemmän häntä rakastavia ihmisiä ympärillään tällä tavalla, ja mitä äiti voisi enemmän toivoa? Olemme tyttäreni kanssa parhaita ystävyksiä, ja niin ovat myös tyttäreni ja Kayla. Juuri tämän Payton ansaitseekin”, äiti jatkaa kirjoitustaan.

Kirjoituksen yhteyteen nainen on liittänyt kuvan Paytonista ja Kaylasta samantapaisissa vaatteissa. Voit katsoa Facebook-päivityksen alta, tai jos se ei näy alla, klikkaa tästä.

Vähän yli viikko sitten jaettu päivitys on lähtenyt leviämään netissä hurjalla vauhdilla, ja päivitys onkin jutun kirjoitushetkellä kerännyt jo noin 100 000 Facebook-reaktiota. Äidin osoittama rehellinen kiitollisuus ex-miehensä uutta kumppania kohtaan onkin selvästi liikuttanut monia.

Lue myös: Valkoiset valheet, jotka jokainen vanhempi on joskus kertonut itselleen - samaistutko?

Lähde: Indy100

Kilpailut

Uusimmat