Kuva: Fotolia

Brutaaleimmat erotarinat paljastettiin: 'Siskoni sai hääkutsun mieheltäni ja toiselta naiselta'

25.07.2017 23:45 - Senja Rapila

Kaikki erot eivät aina suju niin mallikkaasti.

Elite Daily -sivustolla kuullaan nykyään viikoittain erilaisia erotarinoita The EX Games -podcastin ohella. Ohjelmassa on tähän mennessä kuultu runsaasti toinen toistaan järkyttävämpiä tarinoita, joista osa on koottu artikkeliin.

Sivustolla kerrotut tarinat on kirjoitettu minä-muotoon tässä artikkelissa.

"Uskoin, että mieheni vihdoin kosisi minua, kun olimme Espanjassa lomamatkalla. Olimmehan jo seurustelleet kolme vuotta. No, ilmeisesti odotin liikoja, koska kauhukseni lomamatkan jälkeen miehestäni tuli jatkuvasti etäisempi minulle. Myöhemmin siskoni sai hääkutsun vahingossa mieheltäni ja toiselta naiselta. En saanut koskaan mitään muuta eroilmoitusta."

"Viiden vuoden avioliiton ja maailmalla matkailun jälkeen viimeisin asia mitä odottaisit menestyneeltä bisnesmies-boytoyltasi olisi se, että hän rakastuisi toiseen malliin. Niin tapahtui minulle, kun mieheni tuli tuomaroimaan kauneuskilpailuja, mihin osallistuin. Tuntuu vieläkin pahalta, että jäin toiselle sijalle."

"Mieheni puristeli ystäväni takapuolta syntymäpäiväjuhlissani, missä oli ystäviäni. Sinä iltana emme harrastaneet syntymäpäiväseksiä, vaan erosimme."

"Muutaman vuoden deittailun ja kahden kuukauden avioliiton jälkeen tulin kotiin Lontoosta ja huomasin, että kotimme Dubaissa oli tyhjennetty kokonaan. Kaksi päivää myöhemmin sain uutisen erostani paikallisen lehden kautta, sillä ilmeisesti varakas Saudi-perhe ei halunnut minua perheeseen. Odotin tuolloin kaksosia."

"Olimme seurustelleet viisi vuotta, kun poikaystäväni lopetti puheluihini vastaamisen. Kun puhelin vihdoin soi ja näin hänen soittavan takaisin, kävi ilmi, että soittaja oli hänen veljensä. Hän kertoi, että hänen veljensä ei halunnut olla enää yhdessä kanssani ja että asia on sillä selvä."

"Unohdin koirani pannan kotiin kun olimme lähdössä lenkille. Kun käännyin kotiin hakemaan pantaa, näin mieheni panemassa lastenhoitajaa keittiössä."

Lähde: Elite Daily

Lue myös: Etsitkö eron jälkeen uutta rakkautta? Varmista 4 tärkeää asiaa ennen suhteeseen ryhtymistä

Lue myös: Suuret tuloerot voivat haastaa parisuhteen - Lue vinkit asiantuntijalta

Lue myös: Uusi ihmissuhde haussa? Älä sitoudu ennen kuin 4 asiaa ovat kunnossa

Kilpailut

Uusimmat