Pomminvarmat merkit siitä, että suhteessanne on luottamuspula - ethän sorru?

20.09.2017 21:00 - Reija Saarinen

Luottamuksen rakentaminen on yksi parisuhteen tärkeimmistä asioista.

Luottamus on parisuhteen onnistumisen kannalta olennaista. Jos luottamusta ei ole, on suhteen rakentaminen lähes tulkoon mahdotonta.

Mutta mistä sitten tietää, sortuuko itse turhaan mustasukkaisuuteen? On olemassa muutamia selkeitä merkkejä siitä, että luottamusta ei ole.

Miten on kuulostaako tutulta?

1. Käsket häntä todistamaan aina kaiken mitä hän sinulle kertoo.

2. Tarkastelet hänen sosiaalisen median tilejään jatkuvasti. Missä hän on ollut, kenen kanssa ja kenen kuvista hän on tykännyt. Nämä asiat ovat mielessäsi koko ajan.

3. Sinun on pakko saada tietää kaikkien hänen tilieen salasanat, jotta voit tarkastella hänen tekemisiään.

4. Kuvittelet aina, että kumppanisi tarkkailee kaikkia viehättäviä ihmisiä koko ajan. Kyselet jatkuvasti kenestä hän pitää ja katseliko hän kenties muita ollessan poissa kotoa.

5. Pyydät hänen ystäviään tarkkailemaan hänen tekemisiään ja raportoimaan niistä sinulle. Kyselet myös usein heiltä asioista, joita et kumppanisi kertomana usko.

6. Syytät usein kumppaniasi muun muassa pettämisestä, ja teet sen aina ennen kuin olette ottaneet asian puheeksi ja ennen kuin tiedät totuuden. Kuvittelet aina, että jotain on todellakin vialla.

7. Olet muutenkin todella mustasukkainen, etkä kestä sitä, että hän juttelee muiden kanssa. Pieni mustasukkaisuus on hyvästä, mutta liiallinen takertuminen ei kerro hyvästä suhteesta.

8. Kun kumppanisi on ulkona, katselet koko ajan kelloa ja otat häneen yhteyttä tietyin väliajoin. Jos hän ei heti vastaa, olet varma siitä, että hän vehkeilee jotain selkäsi takana.

Lue myös: Luottamus, rehellisyys ja turvallisuus - katso mistä hyvä parisuhde koostuu

Lue myös: Psykiatrienkin käyttämä vanha kikka todella toimii - näin saat ihmisen luottamuksen 

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat