Kuva: Fotolia

Avain parempaan seksiin - anna miehesi paistatella valossa

21.09.2016 13:15 - Reija Saarinen

Valo tekee ihmeitä miehen testosteronille.

Onko seksielämänne nuupahtanut? Jos vastasit kyllä, kannattaa kokeilla seuraavaa niksiä, nimittäin valohoitoa.

Tuoreen tutkimuksen mukaan näyttää nimittäin siltä, että valolla on suuri vaikutus miehen seksuaalisiin haluisin ja tietenkin myös itse suorituskykyyn.

Tutkimuksessa seurattiin miehiä, joilla oli alhainen libido. Kahden viikon ajan puolet miehistä vietti aikaansa huoneeseen sijoitetussa valolaatikossa, joka loisti kirkasta, aurinkoon verrattavaa valoa. Toinen puolisko miehistä sen sijaan oli laatikossa, jossa hohti huomattavasti heikompi valo.

Miehet, jotka viettivät aikaa kirkkaammassa valossa havaitsivat, että heidän testosteronitasonsa nousivat huimasti. Heidän seksiviettinsä nousi reilusta kuudesta kymmeneen. Himmeämmässä valossa olleiden miesten testosteronitasossa ei huomattu merkittäviä muutoksia.

Testosteroni on tärkeässä roolissa. Se nimittäin nostaa miehen seksihaluja sekä lyhentää aikaa, joka tarvitaan toipumiseen seksikertojen välissä. Käytännössä siis valoterapia saattaa nostaa miehen haluja ja saada hänet vielä kestämään pidempään.

Tulosten valossa voidaan todeta, että kesällä kannattaa nauttia ulkoilmasta ja pimeämpään vuoden aikaan kannattaa kokeilla aamuseksiä auringon nousun aikaan.

Lue myös: Mikä on sinulle paras paikka seksin harrastamiseen? Horoskooppimerkki paljastaa

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat