Kuva: Fotolia

Aviomieheni ei ole koskaan nähnyt minua ilman meikkiä: "Hän rakastui huoliteltuun naiseen"

26.09.2016 21:45 - Rea Tallgren

Kayn mukaan hän haluaa vain korostaa parhaita puoliaan.

Brittiläinen Kay Scott kertoo Telegraph-sivustolla suhteestaan aviomieheensä Williamiin. Seitsemän vuotta naimisissa ollut pariskunta nauttii toistensa seurasta ja tuntee voivansa luottaa toisiinsa täysin.

Kaylla on kuitenkin eräs erikoinen tapa, josta hän ei tee poikkeuksia; hän ei ole kertaakaan antanut miehensä nähdä häntä ilman meikkiä. 

"Iltaisin laitan valot pois välittömästi meikit puhdistettuani. Mieheni on jo tottunut siihen, joten hän ei kyseenalaista asiaa", Kay selittää. 

Kayn mukaan hän myös herää aina puoli tuntia ennen miestään, jotta ehtii meikata koko naamansa ennen miehensä heräämistä.

"Mieheni rakastui huoliteltuun naiseen. Minulla ei ole aikomustakaan antaa itseni repsahtaa vaan siksi, että olemme olleet yhdessä pidempään."

Mies meinasi nähdä ilman meikkiä - paniikki iski

Kayn normaaliin päivämeikkiin kuuluvat meikkivoiteen lisäksi luomivärit, ripsivärit ja poskipunat, huulipunalla viimeisteltynä.

Tiukka paikka Kaylle tuli, kun William hiljattain tuli kotiin työmatkalta tunteja aikaisemmin kuin hänen oli tarkoitus. 

"Syöksyin heti vessaan ja meikkasin itseni täysin ennen kuin menin olohuoneeseen. Williamin pomo oli mukana ja minua nolotti, koska mietin, että hän saattoi luulla minun olevan kipeä, koska olin ollut niin pitkään vessassa", Kay selittää. 

Hän korostaa, ettei meikkaa koska olisi epävarma. 

"Ei, minä vain haluan korostaa parhaita puoliani", hän summaa. 

Lue myös: Uusi somevillitys naisille: Pieni liike muuttaa ulkonäkösi täysin

Lähde: Telegraph

Kilpailut

Uusimmat