Kuva: Fotolia

Haluatko kestävän suhteen? Viisi asiaa, joita ei kannata tehdä

27.06.2016 14:15 - Reija Saarinen

Hyvässä suhteessa kannattaa pitää huolta myös omasta hyvinvoinnistaan.

Hyvä suhde perustuu moneen eri asiaan. Se vaatii hoivaa ja panostusta, mutta myös sitä, että pitää itsestään huolta. Thought Catalog listasi sivuillaan viisi asiaa, joita kenenkään ei kannata tehdä, jos haluaa pitää suhteensa kunnossa.

1. Älä odota, että kumppanisi kohtelee sinua kuin kuninkaalista. Muista tehdä myös oma osasi ja anna hänenkin ymmärtää, että hän on sinulle tärkeä. Jos toinen vain vaatii ja toinen tekee, ei suhteella ole kovinkaan valoisaa tulevaisuutta.

2. Älä koskaan unohda omia intohimojasi ja haaveitasi, edes kumppanin takia. Pyri aina kasvamaan henkisesti ja pidä huoli, että sinulla on hyvä olla.

3. Älä pelkää kokeilla uusia asioita. Heittäytyminen ja uusien asioiden kokeminen yhdessä pitää suhteen kipinää yllä.

4. Kerro kumppanillesi aina mitä todella tunnet. Älä peittele tunteitasi, olivat ne sitten iloisia tai surullisia. Kommunikointi on suhteen onnistumisen kannalta yksi tärkeimmistä taidoista.

5. Älä usko kaikkea mitä luet. Vaikka artikkelit huutaisivat, että hänen tulisi olla sellainen ja tällainen, älä usko kaikkea. Jos hän tekee sinut onnelliseksi ja on sinulle kaikin puolin hyvä, se riittää.

Lue myös: 8 asiaa, jotka tapahtuvat silloin, kun suhde on vakaalla pohjalla

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat