Kuva: Fotolia

Kaukosuhteessa on myös hyviä puolia - 10 asiaa, joista kannattaa nauttia välimatkan painaessa

30.07.2016 19:15 - Tiina Svensk

Haasteiden sijaan kannattaa keskittyä niihin asioihin, jotka tilanteessa ovat hyvin.

Jos olet kaukosuhteessa, sinulle on varmasti tarjottu parhaimpia vinkkejä ja neuvoja siihen, kuinka suhde pidetään hengissä. Vaikka haasteilta ei kannatakaan ummistaa silmiään, kannattaa muistaa myös, mistä asioista saat suhteessasi nauttia.

Cosmopolitan listasi parhaimmat asiat, joita kaukosuhteessa elävien kannattaa vaalia:

1. Sinulla on oma elämäsi: Totta kai jokainen haluaa viettää aikaa kumppaninsa kanssa, mutta joskus parisuhteessa saattaa unohtaa kaiken muun, mitä elämässä on. Kaukosuhteessa sinulla on tilaa ja aikaa tehdä asioita, eikä sinun tarvitse tuntea syyllisyyttä siitä, ettet vietä aikaa kumppanisi kanssa. 

2. Osaat ilmaista itseäsi: Koska suhteenne perustuu puhtaasti kommunikoinnille, osaat varmasti myös ilmaista itseäsi ja tunteitasi loistavasti. Osaat myös kuunnella, ja näiden kommunikaatiotaitojen ansiosta kohtaamanne haasteet ovat helposti ratkaistavissa.

3. Saat koko sängyn käyttöösi: Vaikka mikään ei voitakaan oman kullan kainaloa, ovat katkeamattomat yöunet myös loistava asia. Lisäksi saat koko sängyn itsellesi, joten voit nukkua niin leveästi kuin haluat. 

4. Sinulla on tarpeeksi tilaa: Suhteessa oman tilan ja ajan ottaminen voi olla joskus haastavaa. On kuitenkin totta, että jokaisessa suhteessa tarvitaan hengitystilaa ja aikaa omille ajatuksille.

5. Mahdollisuus matkustaa: Kaukosuhteessa ainakin toisen on matkustettava, jotta voisitte nähdä toisianne. Parhaimmillaan pääset tutustumaan uuteen, ihanaan kaupunkiin, missä kumppanisi elää. Pääset siis avartamaan maailmaasi - ja mikä parasta, yhdessä rakkaasi kanssa.

6. Teidän on pakko pohtia tulevaisuutta yhdessä: Kaukosuhteessa teidän on pakko pohtia tulevaisuutta yhdessä: mihin olette menossa ja milloin aiotte muuttaa samalle paikkakunnalle? Teidän on varmistuttava, että olette samalla viivalla siinä, mihin näette elämänne etenevän.

7. Yhteys toimii vuorokauden ympäri: Kun suhteenne on täysin riippuvainen sosiaalisesta mediasta ja teknologiasta, voit olla varma, että toinen on tavoitettavissa mihin kellonaikaan tahansa. Tiedät, että kumppanisi on läsnä, milloin ikinä häntä tarvitset - ja tiedät, miten hänet tavoittaa. 

8. Opit itsetyydytyksen mestariksi: Kun vietät kuukausia ilman seksiä, opit tuntemaan itsesi varsin hyvin - ja tiedät, miten saat tarpeesi tyydytettyä. Itsetyydyttämisen harjoittelussa on myös se hyvä puoli, että seuraavan kerran osaat kertoa kumppanillesi tasan tarkkaan, mikä tuntuu hyvältä.

9. Teillä riittää puhuttavaa:  Toisin kuin päivittäin toisaan näkevillä pariskunnilla, teillä riittää varmasti puhuttavaa. Pieninkin asia, joka päivissänne tapahtuu, on varmasti loistava puheenaihe - haluathan kertoa hänelle kaiken, ja haluat myös kuulla kaiken, mitä kullallesi on tapahtunut.

10. Sinulla on aina jotain, mitä odottaa: Sinulla on aina tiedossa päivä, loma tai viikonloppu, jota odotat enemmän kuin mitään muuta. Odottaminen voi olla myös kutkuttavan ihana ja innostava tunne.

Lue myös: Lauseet, joita kaukosuhteessa elävä ei halua kuulla

Lue myös: Oletko kaukosuhteessa? Kokeile niksiä, joka tekee hommasta hiukan helpompaa

Lue myös: Kaukosuhde vaatii puhumista - katso toimivat vinkit suhteen vahvistamiseen

Lähde: Cosmopolitan

Kilpailut

Uusimmat